Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt junior începe deja să facă propriii bani

Stan Filon, Anca Lupescu 25.06.2021, 14:13
Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt junior începe deja să facă propriii bani

Acum s-a aflat cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu, Zsolt Jr, atunci când nu este la școală. Acesta are 12 ani și este un elev foarte bun. Vorbește deja 3 limbi și o învață pe a patra. Tânărul s-a lansat de curând în lumea vlogging-ului și are planuri mari. Vrea să-i ajute pe tineri să crească armonios, să mânânce sănătos, să facă sport, dar și să citească cât mai mult.

Cu ce se ocupă fiul cel mare al Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu este cea care a venit cu detalii despre noua pasiune a fiului său cel mare, Zsolt Jr. Vedeta a povestit că fiul său a început să facp vlogging. Filmează non stop pe unde se duce. Înregistrează ce îi place prin călătoriile pe care le face împreună cu părinții spi, dar și cu cei trei frățiori ai săi mai mici, tripleții Kim, Karoly și Kevin.

“El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt Jr vrea să facă vlogguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur. Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri. 

Cu ce se ocupa fiul cel mare al Nicoletei Luciu
Cu ce se ocupa fiul cel mare al Nicoletei Luciu

Zsolt Jr face multe sporturi

Spre exemplu, are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență “într-ale flotărilor”, să zic așa. El face sporturi, însă fotbal, hockey, ski, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport. I-am spus “de acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos”. Cu ajutorul acestor vlogguri, vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor. Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face tu ca și tânăr, la 12 ani, în bucătărie, fără ajutorul părinților”, a declarat Nicoleta Luciu pentru ciao.ro.

Nicoleta Luciu spune că fiul său citește mult și chiar se gândea să-i propună să facă vlogging și pe această  temă. Poate îi stimulează pe copiii de vârsta sa să citească mai mult.

Pasionat și de IT

”Mă gândeam să-i propun, mai încolo, să facă și un vlog cu ce cărți și-a comandat, ce citește, dacă i-a plăcut o carte respectivă, dacă o recomandă sau nu. Să stimuleze tinerii de vârsta lui să și citească. El citește mult. Sau poate despre cum a învățat să meargă pe bicicletă, pe unde s-a plimbat, câte trânte a luat, eventual să-i întrebe pe urmăritori ce subiecte ar vrea să discute, să dezbată. În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească”, a mai declarat Nicoleta Luciu pentru sursa citată.

Zsolt Jr este o fire sportivă și chiar practică multe sporturi de iarnă. Poate de-asta a ajuns să măsoare 1,70 m, la cei 12 ani ai săi. În plus, încep să deslușească tainele IT-ului, de la un văr de-al mamei sale, care îi mai arată câte un secret din domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...