Cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea. Ambele trăiesc pe picior mare

Cristian Cojocaru / 04.12.2020, 12:21
Cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea. Ambele trăiesc pe picior mare

Viața unor oameni poate fi grea dar acest lucru nu o face mai puțin frumoasă. Nici Gabriela Firea nu a avut un trecut ușor, însă ea și surorile sale s-au sprijinit reciproc cu atât mai mult cu cât acestea au suferit după divorțul părinților. Cine sunt acestea și cu ce se ocupa, de fapt, surorile Gabrielei Firea.

Cu ce se ocupă surorile Gabrielei Firea

Fostul edil a crescut într-o familie numeroasă alături de părinți dar și de cele două surori și un frate. Aceștia au suferit în urma divorțului părinților, divorț survenit din cauza violențelor în familie dar și al consumului de alcool al tatălui. Dureros, copiii au susținut-o totuși pe mama lor să divorțeze, iar relația dintre aceștia s-a închegat tot mai mult. Firea este foarte apropiată de familia ei, avându-se aproape cu surorile ei. Acestea duc o viață bună, surorile Gabrielei Firea având posturi de conducere.

Angelica Cobzaru este sora mai mică a Gabrielei Firea, ocupând funcția de director de cabinet al Comisarului General al Gărzii de Mediu. Înainte de a avea această funcție, aceasta a fost consilier juridic la Primăria Voluntari, condusă de soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. În 2013, aceasta a devenit consilier principal al Ministerului de Mediu, iar după doi ani, a obținut postul de consilier principal la Agenția Națională de Protecția Mediului Ilfov.

Funcții înalte împărțite frățește 
Funcții înalte împărțite frățește

Funcții înalte împărțite frățește

Sora mai mică a Gabrielei Firea, fiind persoană publică, trebuie să își publice declarația de avere. Potrivit respectivei declarații, aceasta deține un apartament de 64 de metri pătrați achiziționat în anul 2018, în București. Datoriile sale însumează 115.000 euro dintre care 90.000 de euro la bănci și alte 25.000 de euro către Gabriela Firea. Deși are aceste datorii, nici încasările nu sunt neglijabile, astfel că, în 2018 a încasat de la stat 65.609 lei, contravaloarea salariului și de la Universitatea Ecologică București, a mai primit alți 23.640 lei în urma activității sale ca lector universitar.

Nici sora mai mare a fostului edil nu poate afirma că o duce mai rău. Nela Vica Vrânceanu, ar ocupa postul de director la o instituție condusă de cumnatul său. Aceasta a fost numită în anul 2018, director executiv la Direcția de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, iar anterior, a ocupat funcția de inspector principal. Vica Vrânceanu deține un apartament în Voluntari cumpărat în anul 2015. În 2017, aceasta s-a împrumutat de 90.000 de euro la bancă, scadența creditului fiind în anul 2022. După câteva operațiuni matematice simple, salariul nu este unul tocmai neglijabil având în vedere că în cinci ani poate achita un împrumut pe care majoritatea îl achită în 25 sau chiar 30 de ani, potrivit okmagazine.ro .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI