Cu ce se ocupă, de fapt, Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. S-a spus că se duce la Pro TV, dar adevărul este altul. Avem imaginile (foto exclusiv)

Badea Violeta 22.03.2023, 16:37

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Gina Pistol a anunțat că pleacă de la Antena 1. Partenera de viață a lui Smiley are o experiență destul de mare în televiziune și toată lumea credea că aceasta va ajunge la Pro TV. În realitatea însă, lucrurile stau cu totul diferit. Iată cum își ocupă timpul fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite. De curând, echipa de paparazzi Playtech Știri au surprins-o pe blondină într-o ipostază inedită!

Cum și unde a fost surprinsă Gina Pistol

Cu ce se ocupă iubita lui Smiley, după ce a părăsit trustul Intact? Aceasta este întrebarea care-i frământă pe milioanele de telespectatori care o urmăreau pe vedetă la Antena 1.

Amintim că în urmă cu circa o lună de zile, Gina Pistol a  anunțat în mod neașteptat că își dă demisia pentru a se dedica mai mult timp familiei, în special micuței sale.

Acum a venit vremea ca mămica Gina Pistol să se țină de cuvând. Recent, fotoreporterii Playtech Știri au fotografiat-o pe blondină la cumpărături. Aceasta se afla într-un celebrul supermarket din zona Băneasa.

După ce a achiziţionat cele necesare familiei sale, fosta prezentatoare de la Antena 1 a așezat plasele în portbagajul mașinii, a dus căruciorul în locul special amenajat din parcarea magazinului și a pornit spre casă.

Citește și Gina Pistol a recunoscut după plecarea de la Antena 1. Ce se întâmplă cu mutarea sa la Pro TV. „Mi se pare normal să fac asta”!

Gina Pistol

„Am început o nouă viață”

Pe data de 20 februarie, Gina Pistol i-a anunțat pe fanii săi că se va retrage din televiziune pentru a petrece mai mult timp cu familia sa, în special cu micuța Josephine.

„Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați de la care am îînvățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI: Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea, care mi-au devenit prieteni și vouă pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Mona Segall pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.

Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot!”, a scris iubita lui Smiley pe rețelele sociale.

Citește și Gina Pistol a demisionat de la Antena 1. Informații de ultimă oră despre iubita lui Smiley!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...