FOTO EXCLUSIV

Cu ce se ocupă, de fapt, Dana Nălbaru atunci când iese la terasă în București. Obiceiul ciudat al soției lui Dragoș Bucur

Ioana Bucur 14.05.2021, 11:02

Paparazzi redacției Impact.ro au observat cu ce se ocupă, de fapt, Dana Nălbaru atunci când iese la terasă în București. Obiceiul ciudat al soției lui Dragoș Bucur, în momentele în care este departe de soț și cei trei copii.

Cu ce se ocupă, de fapt, Dana Nălbaru atunci când iese la terasă în București

Frumoasa blondă, care și-a câștigat celebritatea ca solistă a trupei Hi-Q, a trecut printr-o serie de schimbări radicale în ultimii ani. Ea și soțul ei, actorul Dragoș Bucur, au ajuns de mai multe ori în atenția opiniei publice, din pricina alegerilor și declarațiilor controversate – de la decizia de se ocupa singuri de educația copiilor, acasă, prin sistemul de homeschooling, până la afirmațiile anti-mască și anti-vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Cu aparatul foto mereu pregătit, echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a descoperit cu ce se ocupă, de fapt, Dana Nălbaru atunci când iese la terasă în București. Soția lui Dragoș Bucur a profitat de zilele frumoase din Capitală și s-a întâlnit cu o altă femeie, într-un restaurant din zona Floreasca.

Doar că discuția nu a părut să fie una relaxată, reporterii de pe teren observând că, de fapt, artista părea că îi oferea mai mult consiliere psihologică domnișoarei cu care se întâlnise. Mai mult, cele două aveau pe masă doar o singură ceașcă, așezată în fața prietenei vedetei, ceea ce ne duce cu gândul la două scenarii: fie erau deja de ceva vreme la terasă, iar preparatele comandate fuseseră deja savurate și strânse, fie adevăratul scop al întâlnirii a fost „consilierea” oferită de Dana.

Trebuie remarcat, totuși, că Dana Nălbaru, la vârsta de 44 de ani, poate face oricând concurență puștoaicelor. Soția lui Dragoș Bucur este îmbrăcată lejer, cool, într-un tricou negru simplu, pantaloni ce îi lasă gleznele la vedere și o pereche de adidași viu colorați. Cu părul prins într-un coc dezordonat și fără niciun strop de machiaj pe față, artista este un exemplu de urmat, în condițiile în care, astăzi, naturalețea femeilor a ajuns să fie catalogată drept un „act de curaj”.

Cu ce se ocupă, de fapt, Dana Nălbaru atunci când iese la terasă în București
Dana Nălbaru, surprinsă de echipa de paparazzi a redacției Impact

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, în scandalul „anti-mască”

Cei doi soți au devenit ținta unui val uriaș de critici, după ce actorul a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care a explicat de ce nu vrea să poarte mască de protecție și nu are de gând să își facă vaccinul anti-Covid-19, în condițiile în care a simțit pe propria piele ce înseamnă boala. El a precizat că postarea exprimă doar opinia sa personală și că nu este un sfat sau un îndemn pentru nimeni altcineva.

„Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui. Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur această decizie.

Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord. Știu sigur că mai sunt oameni care gândesc ca mine, dar fie le este teamă să se exprime public, fie preferă să stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred în Dumnezeu și în libertatea de expresie, sunt susținător al luptei împotriva discriminării și astea sunt valorile după care mă ghidez în viață. P.S. – Acum îmi e teamă să citesc toate comentariile de la postarea precedentă, dar trec eu și peste teama asta!”, a scris ulterior acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...