Cu ce se ocupă băieții lui Alexandru Arșinel. Totul despre familia fostului mare actor

Ana Anitoiu 29.09.2022, 20:19
Cu ce se ocupă băieții lui Alexandru Arșinel. Totul despre familia fostului mare actor

Băieții lui Alexandru Arșinel au ocupații cu totul diferite față de cea pe care a avut-o regretatul lor tată, care a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Bogdan și Cristian nu au călcat pe urmele actorului, dar au cunoscut succesul în alte domenii de activitate, departe de lumina reflectoarelor.

Ce ocupații au băieții lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a căsătorit în anul 1968 cu Marinela, iar împreună au devenit părinți de două ori. Mai întâi în 1970, când a venit pe lume primul lor copil, Bogdan. Apoi, la trei ani distanță, când în familia lor a apărut și Cristian.

Cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel nu au călcat pe urmele actorului. Bogdan este inginer constructor, iar fratele lui, Cristian, a absolvit facultatea de Drept, iar apoi s-a înscris la Academia de Studii Economice din București.

Ambii copii ai lui Alexandru Arșinel au afaceri profitabile. Fiul cel mare câștigă bani din chirii, în timp ce mezinul și-a dezvoltat o afacere în domeniul agriculturii, punând la vânzare produse apreciate, cultivate pe un teren aflat în apropierea Capitalei.

Cu ce se ocupa baietii lui Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel a murit, la 83 de ani

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Artistul, director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, era internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală.

„Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, informau, la data de 20 septembrie, reprezentanții spitalului în care actorul a fost internat încă de pe 15 septembrie, conform Agerpres.

Luna trecută, actorul Alexandru Arșinel fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, la secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. Artistul a fost operat la inimă, anul trecut, iar în urmă cu nouă ani i s-a făcut transplant renal. El fusese diagnosticat și cu diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...