Cu ce se ocupă Alessia, fiica lui Ilie Năstase, la 18 ani. E superbă, bărbații roiesc deja în jurul ei

Iancu Andreea 02.06.2021, 15:34

Viața amoroasă a lui Ilie Năstase este una tumultoasă, de-a lungul anilor fostul tenismen fiind implicat în numeroase relații care s-au confruntat cu împăcări și despărțiri frecvente, dar și cu încercări permanente de a ajunge la altar. Totuși, una dintre cele mai stabile relații din intimitatea fostului sportiv este mariajul cu Amalia Năstase. În urma căsniciei cu frumoasa brunetă, fostul număr 1 mondial s-a bucurat de apariția a două fiice. Una dintre ele este Alessia, fiica lui Ilie Năstase care astăzi a devenit o adolescentă de 18 ani, despre care puțini știu cu ce se ocupă. Frumusețea tinerei a reușit să cucerească bărbații.

Cu ce se ocupă Alessia, fiica în vârstă de 18 ani a lui Ilie Năstase

Relațiile amoroase ale lui Năstase i-au adus fostului tenismen cinci copii, din relații diferite. Între 2004 și 2010, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Amalia Teodosescu, femeia care i-a dăruit două fete. Alessia, fiica lui Ilie Năstase din urma acestui mariaj, este astăzi o tânără în vârstă de 18 ani, care și-a luat deja viața în propriile mâini. Dincolo de numele sonor pe care îl poartă, Alessia este și o tânără cuceritoare, bucurându-se de trăsături frumoase, moștenite cel mai probabil de la mama sa. Deși mulți s-ar fi așteptat ca fiica lui Năstase să îi calce pe urme fostului sportiv, aceasta a ales un alt drum. Puțini cunosc cu ce se ocupă, de fapt, Alessia. În ciuda notorietății familiei sale, adolescenta este o fire modestă.

Mama (foto) este o femeie puternică, emblematică, iar tata un tenismen mondial al anilor ’70, dar pentru mine sunt oamenii apropiați care mă încurajează în orice fac, spunea tânăra anul trecut.

Cu ce se ocupă Alessia, fiica lui Ilie Năstase
Alessia, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase

Tânăra este pasionată de artă și a primit o bursă în Franța

Poate că mulți s-ar fi gândit că fiica unuia dintre cei mai mari tenismeni din România ar putea să îi calce pe urme tatălui său. Totuși, Alessia Năstase a ales un domeniu opus. Tânăra este pasionată de artă, având o înclinație spre acest drum încă din copilărie, când picta de la vârsta de cinci ani. În prezent, adolescenta de 18 ani este elevă în clasa a XII-a, pictează și visează să ajungă la o școală de renume din străinătate. Fiica lui Ilie Năstase își dorește să studieze arta la Paris, după ce va fi trecut examenul de Bacalaureat. Aceasta urmează să părăsească România în luna august pentru a se bucura de o experiență nouă în capitala Franței.

Alessia a obținut o bursă la Parsons, unde urmează să studieze „Artă, media și tehnologie”, specializarea fiind arte frumoase. În plus, pasiunea sa pentru artă și frumos s-a concretizat în urmă cu un an, când adolescenta a avut o expoziție personală în Capitală. Totuși, fiica lui Ilie Năstase nu s-a ținut complet departe de sportul alb, pentru care tatăl său a primit numeroase titluri, recunoscând că a practicat tenis în trecut. Din păcate, tânăra a realizat că sportul nu este punctul său forte. Pe de altă parte, Ilie Năstase a fost înțelegător și a primit cu brațele deschise pasiunea pentru pictură a fiicei sale.

L-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit când i-am zis că am intrat cu bursă. Nu știa ce să zică, era șocat. S-a emoționat, a povestit Alessia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...