Cu ce se ocupă acum şi cum arată Doru Octavian Dumitru. Comediantul, schimbare majoră

Ana Ionescu 18.05.2021, 14:51

Îți amintești cu siguranță de comediantul Doru Octavian Dumitru, căci glumele sale umpleau sălile de spectacol și stârneau hohote de râs în anii ’90. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câţiva ani, iar acum este complet schimbat.

Cum arată acum și cu ce se ocupă comediantul Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru era în centrul atenției în anii ’90. Este considerat inventatorul stand-up-ului în România, iar spectacolele sale erau la mare căutare. Supranumit și regele comediei românești, Doru Octavian Dumitru s-a retras de pe scenă în urma cu câțiva ani, iar la un moment dat locuia în Toronto, Canada. El revenea în Europa doar pentru a mai susține câteva spectacole în Franța, Italia sau Belgia, până în urmă cu patru ani.

După ani buni de pauză, Doru Octavian Dumitru a avut o apariție surpriză în România. El a urcat pe scena emisiunii iUmor, de la Antena 1, unde i-a distrat pe jurați și a readus în prim plan nostalgia vremurilor și glumelor de demult.

Mihai Bendeac chiar a reamintit telespectatorilor că Doru Octavian Dumitru va rămâne o legendă a comediei și merită tot respectul. Timpul și-a pus amprenta asupra actorului. Fizic a suferit transformări majore și este complet diferit de Doru Octavian Dumitru care făcea senzație în anii ’90.

„Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira. E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență”, spunea actorul cu ceva timp în urmă.

Cu ce se ocupa acum si cum arata Doru Octavian Dumitru. Comediantul, schimbare majora5
Cu ce se ocupa acum si cum arata Doru Octavian Dumitru. Comediantul, schimbare majora

Doru Octavian Dumitru a încercat să se reinventeze

În momentul în care a plecat din România, Doru Octavian Dumitru spunea că în ţara noastră nu mai regăsește comedia de calitate. În ultimii ani a încercat să se reinventeze și chiar vrut să organizeze câteva spectacole, însă a fost nevoit să le amâne din cauza pandemiei.

În luna martie, actorul anunțase organizarea unui spectacol, însă acesta nu s-a mai putut ţine și a fost amânat pentru luna iunie 2021. Rămâne însă de văzut dacă actorul va mai susține acest spectacol. Doru Octavian Dumitru ţine în permanenţă legătura cu fanii săi pe reţelele de socializare, unde postează aproape zilnic glume sau citate despre viață.

Urmăriți Impact.ro și pe