Cu ce se ocupă acum Gregorian Bivolaru, fostul guru al MISA. Din ce trăiește în Suedia

Andrei Cezar 07.07.2020, 18:24

Fostul guru MISA, Gregorian Bivolaru, care a fost condamnat în trecut pentru act sexual repeteat cu o minoră, se află în prezent în Suedia, acolo unde și-a deschis o școală de yoga și propria televiziune online. Liderul celei mai importante mișcări de acest gen din Europa a părăsit țara în 2017, după ce a fost eliberat condiționat.

Gregorian Bivolaru predă yoga și-a deschis televiziune online în Suedia

Mișcarea de Integrare în Absolut a reprezentat, o bună perioadă de timp, cea mai importantă organizație de yoghini din Europa, care strângea aproximativ 40.000 de membri din peste 10 țări și al cărui lider absolut era Gregorian Bivolaru.

Oficial, în cadrul ședințelor erau predate tehnici de meditație, de incantație, exerciții de respirație și alte tehnici oculte de atragere a energiei cosmice. Însă lucrurile nu stăteatu tomai așa. În realitate, era doar o modalitate prin care Guru Bivolaru încasa sute de mii de euro și întreținea relații intime cu minore. De asemenea, sub aura unui lider spiritual absolut Bivolaru a convins sute de femei să întrețină relații sexuale cu el.

Aceste practici au intrat în vizorul autorităților, iar timp de 14 ani au strâns probe la dosar împotriva liderului MISA. În anul 2004 Bivolaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare, pentru act sexual cu minoră, însă a reușit să fugă în Suedia, acolo unde a obținut azil politic.

Cu ce se ocupă acum Gregorian Bivolaru, fostul guru al MISA. Din ce trăiește în Suedia
Cu ce se ocupă acum Gregorian Bivolaru, fostul guru al MISA. Din ce trăiește în Suedia

Surse: ”Bivolaru predă yoga nonconformistă pentru a atrage noi adepți”

În 2013 gurul Bivolaru a fost prins în Paris și extrădat autorităților de la București. Din cei 6 ani de închisoare a ispășit doar 4. În 2017 a fost eliberat condiționat, iar ulterior a luat din nou drumul străinătății. De atunci el s-a stabilit în orașul Malmo din Suedia, acolo unde își continuă misiunea.

“Și-a continuat activitatea ca și cum nimic nu s-a întâmplat.  Predă yoga la o școală din Suedia. Yoga nonconformistă, desigur. Bivolaru nu o face pentru bani, pentru că este un bărbat extrem de bogat.

O face pentru a atrage noi adepți. Pentru că are adepți în peste 10 țări din Europa, dar nu poate părăsi Suedia, și-a făcut un canal de social media, unde face conferințe LIVE aproape în fiecare săptămână. În perioada pandemiei nu s-au mai putut întâlni, așa că a fost o mare problemă”, au povestit surse de încredere pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe