Cu ce se ocupă acum, de fapt, George Buhnici. Nu a suflat un cuvânt despre amenda uriașă primită

Stan Filon 01.09.2022, 09:05
Cu ce se ocupă acum, de fapt, George Buhnici. Nu a suflat un cuvânt despre amenda uriașă primită

George Buhnici încearcă să treacă peste scandalul în care singur s-a implicat. De la un jurnalist relativ respectat, George Buhnici a ajuns persona non-grata în doar câteva clipe, după ce a vorbit liber, fără prompter, în timp ce se afla în concediu împreună cu soția. Și-a pus toate femeile din România în cap și nici Marea Neagră nu l-a mai putut spăla de păcat, atunci când a spus că femeile cu vergeturi nu ar trebui să meargă pe litoral. A primit și o amendă consistentă pentru asta, despre care a ales să nu spună nimic.

Cu ce se ocupă acum, de fapt, George Buhnici

Așadar, chiar dacă a trecut ceva timp de când George Buhnici a oripilat toate reprezentantele sexului frumos din România, atunci când a spus că femeile cu vergeturi nu ar trebui să meargă la mare și a mai făcut niște afirmații cel puțin dubioase, când și-a lăudat soția că arată ca o…minoră, încă mai are de tras.

De-abia acum s-a aflat că interviul acordat la malul mării l-a costat o mică avere pe George Buhnici, după ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pentru cele spuse. Amenda a fost aplicată după ce s-a constatat că declarațiile sale încalcă dreptul la demnitate umană.

Cu ce se ocupa acum, de fapt, George Buhnici
Cu ce se ocupa acum, de fapt, George Buhnici

„Încalcă dreptul la demnitate umană”

„Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul CNCD.

Amenda primită de la CNCD pălește pe lângă ceea ce a pierdut George Buhnici, după ce a iscat acest scandal. A pierdut un sponsor foarte important, de unde câștiga o sumă foarte frumoasă, în fiecare lună. Buhnici a ales să nu mai vorbească despre scandal și nici despre urmările lui.

Ultima sa postare din mediul online are legătură cu casa pe care și-o construiește. „S-a făcut în sfârșit liniște pe șantier. Muncitorii au fost trimiși acasă…au făcut ore suplimentare, pentru că firma cu care am contractat și-a asumat că o să ne dea gata fundația la timp și s-au ținut de cuvânt. Acesta este un mare lucru. Chiar și cu unele probleme legate de mici piese vom fi gata la timp”, spune fostul jurnalist.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...