Cu ce s-a întors chef Sorin Bontea din Asia Express. A strâns o adevărată colecție

Diana Radu 29.01.2020, 14:07
Cu ce s-a întors chef Sorin Bontea din Asia Express. A strâns o adevărată colecție

După o călătorie plină de provocări prin Filipine, concurenții de la Asia Expres s-au întors acasă în luna decembrie, însă nu cu mâna goală. De exemplu, chef Sorin Bontea a adunat o mulțime de „suveniruri” care să-i aducă aminte de fiecare loc vizitat. Ce a colecționat Sorin Bontea?

Cu ce „suveniruri” s-a întors chef Sorin Bontea acasă de la Asia Express

Având în vedere faptul că concurenții care au plecat în aventura vieții lor la Asia Express – Drumul Comorilor cu un singur dolar în buzunar, iese din calcul posibilitatea ca aceștia să fi dat banii pe obiecte de colecție. Însă, chef Sorin Bontea a găsit totuși o metodă de a-și face mici bucurii. Acesta a colecționat bețișoare. Pentru cine nu știe, chef Bontea este pasionat de mâncarea asiatică.

chef sorin bontea, asia express, betisoare
Chef Sorin Bontea a colecționat bețișoare la Asia Express

„În Asia Express am adunat povești și amintiri cât pentru o viață, dar mi-am dorit să iau totuși cu mine și câteva lucruri. De suveniruri nu prea se punea problema, așa că am început să adun bețișoare. Pe unele le-am cerut efectiv de la cei care ne ofereau cazare, le-am povestit de pasiunea mea pentru mâncarea asiatică, am schimbat câteva sfaturi de bucătărie, așa că nu a fost foarte greu să îi conving. Chiar dacă seamănă între ele pentru mine fiecare set e special pentru că îmi aduce aminte de câte o seară petrecută în Asia Express și, credeți-mă, am  avut niște cazări memorabile!”, a povestit Chef Bontea.

Chef Sorin Bontea a făcut echipă în cadrul celui mai dur reality show, Asia Express, cu Răzvan Fodor. Cei doi au luptat alături de alte opt echipe pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnăr, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express începând cu sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Prima săptămână de difuzare din Sezonul cu numărul 3 va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți, potrivit unui anunța oficial al postului de televiziune Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe