Cu ce restricții a rămas Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul a dezvăluit ce măsuri i-au impus medicii

Ana Anitoiu 28.09.2020, 11:01
Cu ce restricții a rămas Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul a dezvăluit ce măsuri i-au impus medicii

Marcel Pavel a dezvăluit cu ce restricții a rămas, după ce s-a vindecat de coronavirus. Medicii i-au impus unele măsuri cântărețului.

Cu ce restricții a rămas Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de coronavirus

Deși s-a vindecat de COVID-19, Marcel Pavel trebuie să respecte mai multe reguli. Coronavirusul i-a schimbat viața.

Mai exact, medicii i-au recomandat lui Marcel Pavel să renunțe la antrenamentele solicitante și la orele de alergat.

Totuși, Marcel Pavel a recunoscut că nu a putut renunța de tot la sport. Însă, acum, sportul arată altfel pentru el și este combinat cu orele de canto.

”Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciţii. Acum fac exerciţii banale: flotări, genuflexiuni, aplecări şi exerciţii pentru respiraţie. Pe astea le fac mai ales la orele de canto.

De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme şi atunci doar alergare uşoară”, a spus Marcel Pavel, la emisiunea ”Showbiz Report”.

Cu ce restricții a rămas Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul a dezvăluit ce măsuri i-au impus medicii

Ce a făcut Marcel Pavel ca să se recupereze, după COVID-19

În plus, Marcel Pavel a spus că după ce a scăpat de COVID-19, a mers de multe ori la munte și la mare, ca să facă aerosoli.

”Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieşit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte”, a spus Marcel Pavel.

Anterior, Marcel Pavel a povestit că soția sa i-a fost alături și l-a îngrijit acasă, gătindu-i mâncăruri fără sare.

”Soţia îmi găteşte doar fără sare, după ce am scăpat de coronavirus, dar tot gustoasă este mâncarea, chiar şi fără ingredientul minune.”, a spus Marcel Pavel.

Prin ce a trecut Marcel Pavel, în lupta cu COVID-19

Totodată, Marcel Pavel a dezvăluit prin ce a trecut, de fapt, în timpul luptei sale cu COVID-19 și cât de mult a fost afectat organismul său de noul coronavirus.

Cântărețul a spus că a aflat abia după ce a învins boala că, de fapt, a fost la un pas de moarte, din cauza noului coronavirus.

”Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc.

Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. Am fost la un pas de moarte, dar doctoriţa mi-a spus toate acestea de-abia după ce m-am întremat.”, a povestit cântărețul, despre ceea ce a îndurat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...