Cu ce probleme s-a confruntat Kate Middleton la nașterea celor trei copii. Prințesa de Wales a recunoscut abia acum

Anca Manolica 07.10.2022, 11:10
Cu ce probleme s-a confruntat Kate Middleton la nașterea celor trei copii. Prințesa de Wales a recunoscut abia acum

Noua Prințesă de Wales, în vârstă de 40 de ani, a vorbit recent despre problemele cu care s-a confruntat la nașterea celor trei copii ai săi. În timpul unei vizite la un spital  Aceasta a dezvăluit că a simțit „o mare presiune” atunci când a trebuit să aleagă nume pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Descoperă, pe larg, ce a spus soția Prințului Willliam.

Kate Middleton, pusă în dificultate la nașterea celor trei copii

La fel ca orice proaspeți părinți mândri, prințesa Kate și prințul William s-au gândit mult și au avut grijă atunci când au ales numele celor trei copii ai lor. Dar cum în Familia Regală numele bogate în istorie și impregnate de tradiție, în special pentru cei aflați mai sus în linia de succesiune, nu este de mirare că cei doi au simțit presiunea atunci când a trebuit să le pună un nume copiilor.

În timpul unei vizite la Royal Surrey County Hospital din Guildford, unul dintre primele sale angajamente în calitate de Prințesă de Wales, Kate s-a destăinuit despre dificultățile cu care s-a confruntat în cazul celor trei alegeri. Soția prințului William și-a petrecut ziua discutând cu noii părinți și cu personalul și s-a raportat, în unele momente, și la experiențele personale.

„S-a simțit ca o presiune destul de mare”

Kate a devenit mamă pentru prima dată pe 22 iulie 2013, când l-a întâmpinat pe fiul ei cel mare, prințul George. Prințesa Charlotte a venit pe lume în mai 2015, iar apoi micul Prinț Louis în aprilie 2018.

Kate și William, alături de cei trei copii
Kate și William, alături de cei trei copii

Amy Stubbs, director adjunct de moașe al spitalului, a declarat că aceasta i-a mărturisit că alegerea numelor lor „s-a simțit ca o presiune destul de mare”, deoarece „lumea aștepta ca ei să le dea nume copiilor”. În cele din urmă, prințul și prințesa de Wales au decis să le dea „numele lor preferate”, a explicat ea, potrivit Hello Magazine.

În ultimii ani, unii membri ai Familiei Regale s-au îndepărtat de tradiție și au ales nume mai neobișnuite pentru urmașii lor. Peter Phillips și soția sa, Autumn, au ales Savannah și Isla pentru cele două fete ale lor, iar Zara și soțul Mike au optat pentru Mia, Lena și Lucas. O explicație are de-a face și cu faptul că nu sunt membri ai familiei regale în activitate și este foarte puțin probabil ca copiii lor să joace un rol important în îndatoririle monarhice în viitor.

În ceea ce-i privește pe William și Kate, în calitate de moștenitori ai tronului, era de așteptat ca ei să respecte mai îndeaproape tradiția.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...