VIDEO EXCLUSIV

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș: „După ce am născut-o pe Iris s-a declanșat”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 01.10.2022, 09:00
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș: „După ce am născut-o pe Iris s-a declanșat”. VIDEO EXCLUSIV

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată sâmbătă seara la Antena 1, se confruntă în ultimii ani cu o alergie care îi dă dureri de cap la propriu câteva luni din an. Vedeta s-a gândit că schimbarea produsă în organismul ei ar putea avea legătură cu cea de-a treia sarcină, iar bănuiala ei a fost confirmată ulterior de medici.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș

Alina Pușcaș este mama a trei copii: Alexandru, Melissa și Iris. Cu toate că soțul ei, Mihai Stoenescu, își mai dorește și al patrulea urmaș, vedeta Antenei 1 este decisă să rămână la formula actuală, nu de alta, dar 3 este cifra ei norocoasă, după cum i-a spus un parapsiholog. Iar ulterior multe evenimente importante din viața ei au avut legătură cu cifra 3. În plus, după ultima sarcină, prezentatoarea TV a constatat unele schimbări în ceea ce privește reacțiile organismului său. Alina Pușcaș este admirată pentru forma fizică de invidiat, ea având dimensiunile de odinioară.

„Acum vreo 3 ani au debutat alergiile astea agresive pentru prima dată și într-adevăr sunt și eu tot la ambrozie alergică și la graminee, tot ce înseamnă plopi. Mă ia într-o anumită perioadă a anului, august, septembrie, octombrie, noiembrie, mă ia destul de agresiv”, a declarat, pentru Impact.ro, Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la alergolog

Prezentatoarea TV a trecut anul trecut printr-un episod, care a alarmat-o, ea experimentând, pentru prima dată, acele simptome.

„Ideea este că anul trecut, când am intrat la un moment dat într-un atac de panică de la faptul că mi se inflamase foarte tare gâtul și nu mai puteam respira, am ajuns direct de urgență la alergolog. Mi-a dat un tratament și l-am făcut trei săptămâni ca la carte și mi-a dispărut total, ca și când nu aș fi avut niciodată vreo alergie. Anul acesta nu am mai făcut tratamentul și la începutul lui septembrie, bineînțeles că a început din nou nebunia cu alergia. Dar am reluat tratamentul și nici măcar nu a mai fost nevoie să aștept 2-3 săptămâni, pentru că în 2 zile mi-au dispărut reacțiile”, ne-a povestit vedeta TV.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș

Alergia a apărut după ultima sarcină

Alina Pușcaș s-a gândit că noile reacții ale organismului său au apărut după ce a născut-o pe Iris.

„Mi-au confirmat și doctorii că este foarte posibil să fie de la ultima sarcină. Probabil că au fost niște modificări hormonale. Eu nu am fost niciodată în viața mea alergică la ceva. Mi-era destul de rău, e o chestie bizară rău de tot, ca un fel de alergie la mărar. Era singura chestie pe care am avut-o vreodată în viață. Îl evitam, nici măcar nu pot să miros mărarul. Și nici acum, deci asta nu am ce să tratez, nu pot pur și simplu. Iar imediat după ce am născut-o pe Iris, s-a declanșat partea asta cu alergiile. Până atunci nu am avut niciodată nimic”, a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, Alina Pușcaș.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” este mulțumită că poate să țină în frâu alergia cu ajutorul tratamentului prescris de medic.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe