Cu ce bărbat celebru din showbiz s-a iubit soția lui Victor Ponta, înainte să se mărite cu fostul premier al țării. Puțini își mai amintesc de această relație

Redacția IMPACT 07.08.2020, 10:29

Complicate sunt căile dragostei! Până ca Victor Ponta și Daciana Sârbu să cunoască dragostea unul în brațele celuilalt, a fost cale lungă. În ce relații a mai fost actuala soție a lui liderului Pro România?

Cu cine a fost Daciana Sârbu înainte să-l cunoască pe Victor Ponta

În 2004, Victor Ponta a divorțat de soția sa de la acea vreme, Roxana Ponta. Nu s-au cunoscut niciodată cu exactitate motivele reale ale despărțirii, însă presa scria la acea vreme că motivul ar fi fost chiar Daciana Sârbu. Însă, înainte să fie cu Victor Ponta, Daciana a mai fost implicată în relații amoroase, cu mai mulți bărbați celebri din România. Se știe că frumoasă blondă a avut o relație cu Mihai Morar, un om de televiziune și de radio extrem de apreciat în România.

„Ieşim împreună de câteva săptămâni. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală. Este un start! Este o întâmplare că este o persoană publică. Putea foarte bine să nu fie. Este vorba de un om. Nu ştiu dacă este vorba de dragoste, ci mai degrabă de respect reciproc şi apreciere”, spunea la acea vreme Mihai Morar.

Daciana Sârbu și Tudor Chirilă, romanță temporară

Desigur, nu a fost singura persoană cu care Daciana Sârbu a avut o relație serioasă. Și Tudor Chirilă s-a încadrat în această listă. Cei doi s-au apropiat mai mult după ce ea a fost la mai multe spectacole în care actorul a fost distribuit.

„L-am cunoscut în vară, când l-am rugat să mă ajute cu bilete la “Vreau să mă întorc bărbat”. Spectacolul a fost fascinant şi mi-am spus că ar trebui să îl cunosc mai bine pe Tudor. Ceea ce s-a şi intamplat. E foarte talentat şi deştept, nu e fiţos şi pot să discut cu el aproape orice (…)
Fără să spun nimănui, am pus busuioc sub pernă în noaptea de Bobotează ca să-mi visez ursitul, dar am avut coşmaruri. Mi-a plăcut foarte mult Tudor Chirilă, dar nu a fost să fie. Încep să cred şi eu că băieţii buni sunt luaţi”, spunea Daciana Sârbu, despre faimosul solist al trupei Vama, în urmă cu mai mulți ani.

Dar se pare că toți „băieții” buni nu s-au terminat pentru ea. Viața însă, a adus-o în brațele lui Victor Ponta. S-au cunoscut în politică, în perioada în care ea era europarlamentar. Erau amândoi angrenați în PSD la acea vreme. Mai întâi, între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a închegat atât de frumos, încât a devenit o poveste de iubire care există și până azi.

Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au organizat cununia civilă în anul 2010, la ambasada României din Beijing, într-un eveniment extrem de restrâns. A urmat apoi petrecerea fastuoasă din România, de la restaurant, acolo unde au jucat și s-au distrat până dimineață sute de invitați. Cei doi au împreună un copi, pe Irina, în vârstă de 12 ani, în timp ce Victor Ponta mai are un băiețel din căsnicia anterioară, pe nume Victor Andrei, scrie okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe