Cu ce avere impresionantă a rămas Florin Marin, după moartea soțului său. Philip Clements a murit la 81 de ani

Redacția IMPACT 01.06.2020, 21:25

Philip Clements, fostul cleric britanic s-a stins astăzi din viață la venerabila vârstă de 82 de ani, după ce o zi înainte se internase la Spitalul Elias din Capitală. Întrebarea care se află acum pe buzele tuturor este legată de averea impresionantă cu care rămâne soțul său, Florin Marin.

Averea lăsată în urmă de bogatul vicar gay

Fotomodelul român Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements au format unul din cele mai inedite cupluri de pe scena showbizului românesc. Ce doi s-au căsătorit oficial, în urmă cu trei ani. Din păcate, însă, fost preot a pierdut astăzi lupta cu viața, după ce ajunsese noaptea trecută pe patul de spital, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias din Capitală, în stare gravă.

Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements
Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements

Vestea tristă a decesului a fost împărtășită cu lumea întreagă chiar de către Florin de la Vișina. Potrivit declarațiilor lui Florin Marin, bărbatul va fi incinerat, așa cum și-a dorit, iar cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău.

„Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici”, a declarat Florinel de la Vișina, la scurt timp după decesul lui Philip Clements, pentru publicația click.ro.

Relația lor a fost una controversată și asta pentru că diferența de vârstă dintre cei doi era absolut uriașă, de 55 ani. Tânărul a rămas acum cu o avere frumușică de pe urma bătrânului. Concret, tânărului fotomodel român, originar din comuna Vișina, în vârstă de 27 de ani i-a rămas apartament de lux într-o zonă selectă a Capitalei, dar și mai multe terenuri. La acestea, se mai adaugă și asigurările pe care le avea fostul vicar britanic, dar și pensia care se pare că ar avea o valoare destul de mare.

Urmăriți Impact.ro și pe