Cu ce adversare de top se confruntă Simona Halep la turneul de la Dubai. Programul complet al sportivei pe luna februarie

Madlen Moraru 11.02.2020, 19:12
Cu ce adversare de top se confruntă Simona Halep la turneul de la Dubai. Programul complet al sportivei pe luna februarie

Simona Halep a avut o perioadă dificilă, odată cu pierderea suferită în cadrul semifinalelor Australian Open din 2020. Sportiva va marca totuși o întoarcere în forță și e pregătită să revină pe zgură. Jucătoarea urmează să înfrunte câteva adversare de top, pe care le va întâlni în luna februarie din acest an, pe terenul de tenis.

Cu ce adversare de top se confruntă Simona Halep la turneul de la Dubai

Încă de la începutul acestei săptămâni, veștile au fost foarte bune pentru Simona Halep. Sportiva s-a clasat pe un loc de cinste în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) și ocupă locul 2 mondial. Sportiva se va întâlni, în perioada imediat următoare, în noi confruntări pe teren, cu jucătoare la fel de bine cotate. Mai mult, în turneul care se va desfășura la Dubai, în care este înscrisă, are șanse foarte mari să se apropie de liderul mondial. Ashleigh Barty nu va participa însă în competiția din Emiratele Arabe, pentru că a suferit de curând o accidentare la picior.

Cu ce adversare de top se confruntă Simona Halep la turneul de la Dubai. Programul complet al sportivei pe luna februarie
Luna în curs e una foarte aglomerată pentru sportiva originară din Constanța

Tot în competiția din Dubai, care se va desfășura în perioada 17-22 februarie, Simona Halep urmează să se întâlnească și cu Karolina Pliskova. Aceasta care se află la o distanță de 800 de puncte de româncă, în clasamentul WTA. Mai mult, sportiva de 28 de ani va avea o confruntare pe teren și cu Elina Svitolina, situată pe locul 4 mondial.

În acest turneu din luna februarie din 2020 urmează să fie prezente și alte jucătoare de top, potrivit DigiSport. Printre acestea se numără și românca Bianca Andreescu, dar și Sofia Kenin, câştigătoarea de la Australian Open, sau jucătoarea Belinda Bencic.

Programul complet al sportivei pe luna februarie

Simona Halep urmează să aibă meciuri în cadrul unor turneuri importante în Dubai, în perioada 17-22 februarie, dar și Doha, între 23-29 februarie.

Jucătoarea de tenis și-a anunțat programul complet pe luna februarie și prin intermediul unei postări, pe contul ei oficial de Twitter. Turneul din Emiratele Unite Arabe le pune la dispoziție viitoarelor concurente și premii cu o valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI