Cu ce a ajuns să se ocupe soțul Mamei Natură, Roxana Ionescu. Era DJ în club, dar acum e pe cai mari

Andreea Bisinicu, Diana Dumitrache 02.12.2020, 15:50
Cu ce a ajuns să se ocupe soțul Mamei Natură, Roxana Ionescu. Era DJ în club, dar acum e pe cai mari

Cu ce a ajuns să se ocupe soțul Mamei Natură, Roxana Ionescu. Era DJ în club, dar acum e pe cai mari. Ce funcție importantă ocupă cel care este căsătorit cu fosta asistentă a lui Dan Negru de la „Ciao Darwin”.

Cu ce a ajuns să se ocupe soțul Mamei Natură, Roxana Ionescu

Cu ce a ajuns să se ocupe soțul Mamei Natură, Roxana Ionescu. Timișoreanul Tinu Vidaicu a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce a fost numit în această funcție de Romeo Dunca, noul președinte al instituției. Anunțul a fost făcut chiar de soțul Roxanei Ionescu marți, 1 decembrie 2020, de Ziua Națională a României, pe contul său personal de Facebook. Tinu Vidaicu l-a însoțit pe Romeo Dunca la Timișoara de 1 Decembrie, la semnarea unui parteneriat pentru dezvoltarea infrastructurii din cele două județe ale Banatului.

„La Mulți Ani, România! Astăzi am participat alături de Ioan Popa și Romeo Dunca la semnarea protocolului între Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița, în calitate de viitor administrator public al județului Caraș Severin”, a fost mesajul postat de Tinu Vidaicu pe contul său personal de Facebook, pe 1 decembrie 2020.

Tinu Vidaicu a fost DJ la diverse cluburi din Timișoara. Potrivit celor de la Cancan.ro, Tinu Vidaicu a debutat la celebra discotecă timișoreană Park Place. Apoi, soțul Mamei Natură a trecut la clubul Epic, unde printre patroni se numără Sebastian Răducanu, actual consilier local în Timișoara, din partea PSD. De asemenea, Tinu Vidaicu pune muzică de ani buni și la Ponton Casa Baraj, un club construit pe malul lacului Văliug, în apropiere de Reșița. Unul dintre proprietarii clubului Ponton, Ioan Popa, este cel care l-a recomandat pe Tinu Vidaicu lui Romeo Dunca.

Ce mesaj a pus Tinu Vidaicu pe contul sau de Facebook, dupa ce a fost numit administrator public al judetului Caras Severin
Ce mesaj a pus Tinu Vidaicu pe contul sau de Facebook, dupa ce a fost numit administrator public al judetului Caras Severin

Roxana Ionescu a piedut sarcina când era gravidă în șase luni

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Mama Natură și partenerul ei de viață sunt fericiți de patru ani de zile și își păstrează optimismul în ciuda vremurilor grele cauzate de pandemia de coronavirus. Acum câteva luni, Roxana Ionescu anunța că ea și soțul ei se mută în casă nouă. Pe lângă faptul că de curând au botezat o fetiță, Roxana și Tinu s-au mutat la casă nouă. Cei doi și-au ales o casă mare cu garaj și un living pe măsură. Roxana Ionescu este convinsă că Tinu este bărbatul vieții sale și omul care i-a fost alături în cele mai dificile momente. Anul trecut, Roxana Ionescu ar fi trebuit să aducă pe lume copilul ce-l purta în pântec, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și sarcina s-a oprit din evoluție. „Mama Natură” era însărcinată în luna a șasea atunci când a pierdut copilul. Cuplu a împărtășit cumplita veste atunci și cu fanii lor.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, declarase Tinu Vidaicu, pe vremea aceea, în 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe