Cu câți bani trăia lunar Radu Palaniță. Ce salariu avea la service-ul auto la care lucra câștigătorul Românii au Talent

Madlen Moraru 30.05.2020, 15:28
Cu câți bani trăia lunar Radu Palaniță. Ce salariu avea la service-ul auto la care lucra câștigătorul Românii au Talent

Radu Palaniță a devenit marele câștigător de la Românii au Talent. Cu o seară în urmă, bărbatul de 44 de ani a reușit să îi cucerească pe cei din juriu, dar și pe telespectatori. Finala sezonului 10 s-a desfășurat în mod diferit, față de alți ani. Asta deoarece cei 10 finaliști și-au prezentat momentele artistice din propria sufragerie, în loc de scena talentelor de la PRO TV.

Cu câți bani trăia lunar Radu Palaniță

De meserie mecanic auto, Radu Palaniță are o poveste de viață nu tocmai roz. Bărbatul a primit numeroase respingeri când a încercat să își manifeste abilitățile de cântat. De aceea, a decis să vină la Românii au Talent, pentru a putea să demonstreze cât este de înzestrat la nivel de voce. Cei din public au fost complet cuceriți încă din momentul în care s-a prezentat la preselecții. De aceea, a fost trimis în semifinala, cu un Golden Buzz, din partea juriului. Totodată, în seara de vineri, finalistul din show-ul PRO TV s-a arătat foarte emoționat când a aflat că este marele câștigător din sezonul 10.

”În momentul ăsta nu realizez. Când o să dau ochii cu oamenii probabil că o să-mi dau seama, acum nu realizez. Cu colegii nu o să ne luăm în brațe, pentru că trebuie să păstrăm distanța socială, dar abia aștept să-i văd, să mă vadă și ei. Vreau să-mi văd prietenii, familia, ca să împărțim momentul acesta”, a mărturisit Radu Palaniță, la scurt timp după câștigarea marelui trofeu de la PRO TV.

Cu câți bani trăia lunar Radu Palaniță. Ce salariu avea la service-ul auto la care lucra câștigătorul Românii au Talent
Radu Palaniță este marele câștigător de la Românii au Talent, fiind premiat cu 120,000 de euro

Înainte de-a veni la Românii au Talent, marele câștigător emisiunii de pe PRO TV a activat la un service auto, pe postul de mecanic. Bărbatul avea un salariu mediu, în valoare de 2.800 de lei, lunar. La această sumă se adaugă și bacșișul din partea clienților, iar potrivit surselor Impact.ro, concurentul lucrează de mulți ani ca mecanic auto la un service localizat pe Bulevardul Basarabia, în București. În seara de vineri, Radu Palaniță i-a impresionat încă o dată pe telespectatori.

Bărbatul despre care se știe că nu are studii muzicale a intrepretat melodia „My Way”. După ce a câștigat marele premiu, alături de suma de 120.000 de euro, în cadrul emisiunii cu o mare priză la public, bărbatul a dezvăluit că intenționează să își cumpere o casă. De asemenea, își va ajuta familia, dar și apropiații, alături de o familie nevoiașă. Mai mult, Radu Palaniță are o poveste de viață tristă, fiind nevoit să lucreze încă de la vârsta de 14 ani, pentru a supraviețui.

Urmăriți Impact.ro și pe