Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

Ana Anitoiu, Daria Petrescu 24.10.2021, 08:36
Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

S-a aflat câți bani primește lunar Mihai Voropchievici pentru aparițiile sale la Antena 3. Numerologul are un salariu la care mulți oameni nici nu îndrăznesc să viseze în România.

Detaliul neștiut despre Mihai Voropchievici. Ce legătură are cu Puya

Numerologul Mihai Voropchievici este foarte cunoscut pentru horoscopul pe care îl prezintă la Antena 3, precum și pentru previziunile pe care le face și pentru informațiile pe care le dă despre oameni, în funcție de când s-au născut aceștia.

Mihai Voropchievici are 70 de ani, este căsătorit și are trei copii – două fete și un băiat. În afară de lecțiile pe care le-a oferit copiilor săi, numerologul l-a avut drept învățăcel și pe Puya, înainte de a apărea trupa La Familia, când el are cunoscut doar cu numele de Dragoș Gărdescu. Mai exact, el îl învăța pe artist să cânte la chitară.

”Am vrut să-nvăț chitară. Am învățat cu un vecin de-al meu, domnul Voropchievici. Îmi arăta cum să iau acordurile. Mâna mea era destul de mică, nu puteam să prind toate acordurile. M-am înhăitat cu vagabonzii, am început să ascultăm altceva. El mă-nvăța numai muzică folk, eu n-aveam nicio treabă cu muzica folk”, a povestit Puya la emisiunea lui Cătălin Oprișan de la Antena Sport.

Cu cati bani este platit lunar Mihai Voropchievici de catre Antena 3
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, despre credința lui

Deși Mihai Voropchievci este un numerolog renumit care a studiat arte precum astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanie, el este și credincios. Însă, îi contestă pe unii dintre preoți.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, spunea în urmă cu ceva timp Mihai Voropchievici.

Ce salariu primește Mihai Voropchievici de la Antena 3

Conform unor surse din trustul Intact, Mihai Voropchievici nu are un salariu colosal la Antena 3, dar primește o sumă de bani la care alții nici nu visează. Mai exact, numerologul ar încasa lunar 1.500 de euro pentru aparițiile sale.

Pentru Mihai Voropchievici, faima a venit la pachet cu amenințări cu moartea, deoarece nu toată lumea este de acord cu previziunile lui. În urmă cu câțiva ani, numerologul a primit un apel tulburător de la o persoană care era total nemulțumită de afirmațiile lui.

”Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan”, mărturisea Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...