Cu cât își închiriază Mihai Trăistariu apartamentele de la malul mării. A crescut prețul, după ce ar fi fost păgubit de un grup de tineri

Iancu Andreea 28.04.2022, 22:34
Cu cât își închiriază Mihai Trăistariu apartamentele de la malul mării. A crescut prețul, după ce ar fi fost păgubit de un grup de tineri

Artistul Mihai Trăistariu a reușit să supraviețuiască din punct de vedere financiar în pandemie datorită apartamentelor pe care le deține la malul mării. Cântărețul obișnuiește să închirieze de câțiva ani locuințele de pe litoral și astfel să își rotunjească veniturile afectate serios de lipsa concertelor. Din păcate, un eveniment mai puțin fericit l-a făcut pe artist să crească prețul. Dincolo de scumpirile resimțite de români, Mihai Trăistariu închiriază cu mai mulți bani spațiile de cazare după ce un grup de tineri i-a produs pagube materiale.

Prețul cu care închiriază Mihai Trăistariu apartamentele de pe litoral

Celebrul artist pare să fie urmărit de ghinion. După ce a fost implicat într-un accident auto, Mihai Trăistariu se confruntă cu probleme serioase în cadrul afacerii sale imobiliare. Cântărețul obișnuiește să închirieze apartamentele de la malul mării pe perioada estivală, reușind astfel să își rotunjească veniturile. Din păcate, un grup de tineri teribiliști au dus la o creștere a prețului pentru cazare.

Mihai Trăistariu s-a văzut nevoit să acopere o serie de pagube materiale după ce a fost păgubit serios. Astfel, artistul a decis să închirieze mai scump vara aceasta. Lenjeriile, uscătorul de păr, telecomanda și multe alte bunuri lipseau din camere după ce un grup de 20 de tineri și-au încheiat sejurul la mare. Trăistariu a trimis dovezile la Poliție și i-a înștiințat și pe turiști care au produs paguba.

Cu cât închiriază Mihai Trăistariu apartamentele de la malul mării
Cu cât închiriază Mihai Trăistariu apartamentele de la malul mării

„Am făcut imediat reclamație la Poliție”

„Știți de ce am fața asta ? Tocmai am prins 20 de infractori ! Ei bine … lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne ! Ce țară avem !!! Și câtă sărăcie să fie în România încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine ?! Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum 2 zile la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament.

Azi dimineață, când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Și au lăsat ușile deschise. Au luat cu ei așa : 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara. Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe Whatsapp că-i bag în pușcărie pentru furt. După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda.”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Artistul a decis un nou preț pentru o noapte de cazare în imobilele sale

Nervos în urma situației create, Trăistariu a luat o decizie clară. Astfel, acesta a considerat oportun să crească prețul pentru o noapte de cazare în apartamentele sale de pe litoral. Artistul speră să scape în acest mod de turiștii care nu apreciază lucrurile și care aleg să producă neplăceri.

„De nervi, am urcat prețul pe Booking de la 150 ron pe noapte … la 230 ron pe noapte. Am gândit că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta. Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț ! Am vrut să fiu de treabă dar nu se poate așa ! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori ! În fine …Încă sunt necăjit !

E prima dată când mi s-a întâmplat de când am apartamentele la malul mării. Vara trecută a dispărut doar o linguriță ( era mai deosebită ), un prosop, un cearceaf și niște turiști beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât. Dar timpul îmi dovedește mereu că … orice este posibil. O vară faină vă doresc ! Și înconjurați-vă de oameni de calitate.”, a mai menționat artistul.

Mihai Trăistariu recunoscuse în nenumărate rânduri că se bucură de achizițiile de la malul mării, care l-au salvat în perioada pandemiei din punct de vedere financiar. Artistul a putut astfel să se întrețină, în lipsa veniturilor obișnuite din concerte și evenimente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...