CTP rupe tăcerea în cazul medicului Beuran! „L-aș asemui cu Vlad Țepeș”. Detalii nebănuite ies la iveală

Redacția IMPACT 16.02.2020, 17:16
CTP rupe tăcerea în cazul medicului Beuran! „L-aș asemui cu Vlad Țepeș”. Detalii nebănuite ies la iveală

Invitat în emisiunea ”Cap limpede”, de pe Digi 24, Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa medicului Mircea Beurna, care este acuzat pentru luare de mită. Mai mult, gazetarul l-a asemănat în mod ironic pe medic cu Vlad Țepeș.

CTP, reacție ironică la adresa medicului Beuran: ”L-aș asemui cu Vlad Țepeș”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat în direct la Digi 24 pe marginea imaginilor surprinse cu medicul Beuran când ieșea de la tribunal. La ieșire, acesta a fost de întâmpinat de un mic grup de susținători.  Vineri, 14 februarie, judecătorii au decis cercetarea acestuia în arest la domiciliu, în urma acuzațiilor potrivit cătora ar fi luat mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical în schimbul unui post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila.

În deschiderea discursului, CTP a făcut referire la susținătorii doctorului care își apără ”eroul”: ”Oamenii aceștia sunt eroii care își apără eroul”, a comentat CTP imaginile cu susținătorii medicului. „Istoria îi va consemna, pentru că dl. Beuran este un mare luptător anticorupție! Eu l-aș asemui cu Vlad Țepeș”, a spus CTP.

ctp, medicul beuran, acuzatii
CTP, reacție ironică la adresa medicului Beuran

CTP a explicat asemenărea medicului Beuran cu Vlad Țepeș, prin faptul că i-a dat țeapă doctoriței Carmen Haiducu căruia i-a luat banii, dar a lăsat-o fără postul dorit. Reamintim că medicul care i-a dat șpagă doctorului Beuran este chiar Carmen Haiducu, care l-a și denunțat.

”A luat banii și dup-aia ce a făcut? A folosit țeapa! Că de-aia v-am spus că e Vlad Țepeș omul ăsta! Omul ăsta a vrut să omoare corupția cu țeapa, domnule! I-a dat țeapă lu’ asta! Asta care a venit cu 10.000 de euro, i-a dat țeapă. Adică, s-a făcut pierdut, aia n-a luat niciun post, bineînțeles că a stat femeia vreun an de zile și pe urmă a zis: păi, ce facem, domnule?”, a declarat CTP ironic.

Medicul Mircea Beuran, fostul șef al secției de Chirurgie din cadrul Spitalului Floreasca, a fost adus vineri în fața judecătorilor de la Tribunalul București, cu o propunere de arestare preventivă de 30 de zile. Profesorul Beuran a fost să dea socoteală în fața autorităților, după ce pe numele său a fost deschis un dosar de luare de mită. Medicul ar fi luat mită cât era președinte al Senatului Universitar, dar și director de la Departamentul 10 de Chirurgie.

Urmăriți Impact.ro și pe