CTP revine cu o nouă declarație șocantă: ”Dacă mă voi îmbolnăvi grav, atunci o să rămân acasă. Nu mă duc la spital.” De ce a declarat asta

Stan Filon 24.10.2020, 18:18
CTP revine cu o nouă declarație șocantă: ”Dacă mă voi îmbolnăvi grav, atunci o să rămân acasă. Nu mă duc la spital.” De ce a declarat asta

Cristian Tudor Popescu a șocat întreaga audiență, când a declarat că el nu s-ar duce la spital, chiar dacă ar face o formă foarte severă de coronavirus. Celebrul gazetar, care s-a remarcat în ultima perioadă prin mesajele puternice de respectare a normelor recomandate de autorități, a făcut precizări suplimentare.

Cristian Tudor Popescu spune că va rămâne acasă, dacă se va îmbolnăvi grav

Constactat de Libertatea, gazetarul a dat mai multe detalii despre decizia pe care a luat-o deja, în cazul în care s-ar infecta cu temutul virus. El a explicat că nu ar suporta gândul ca un medic să aleagă între el și alt om. De aceea nu ar merge la spital, nu pentru că nu ar avea încredere în medici.

”Dacă mă voi îmbolnăvi grav, atunci o să rămân acasă. Nu mă duc la spital. De ce? Pentru că nu pot să suport gândul că pun un medic în situația să aleagă pentru mine, dacă să trăiesc sau nu”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri, la emisiunea lui de la Digi24.

Cristian Tudor Popescu nu va merge la spital, daca se va imbolnavi de coronavirus
Cristian Tudor Popescu nu va merge la spital, daca se va imbolnavi de coronavirus

Are încredere în medici și îi respectă pentru ceea ce fac

Astăzi a venit însă cumai multe detalii. ”Am multă încredere în medici și îi apreciez mult pentru ceea ce fac. Dar nu vreau să iau locul în această viață altui om. Voi rămâne acasă. Categoric! Este o afirmație surprinzătoare, eu nu spun că nu este așa. Dacă sunt într-o stare gravă, voi avea nevoie de ATI. Și, atunci, cineva trebuie să decidă. Popescu merge la ATI sau nu. Simplul fapt că eu mă voi afla în situația asta, împreună cu alți oameni, indiferent că aș fi ales sau nu, această situație pentru mine este insuportabilă și nu vreau să mă aflu în ea. De aceea rămân acasă, nu pentru că nu aș avea încredere în medici”.

Cristian Tudor Popescu a spus însă că face tot ce trebuie pentru a nu ajunge în situația mai sus amintită. Astfel, va respecta toate regulile impuse de autorități. De altfel, gazetarul nu era împotriva purtării măștii de protecție pe stradă nici în urmă cu câteva luni. ”Care-i problema că-ți pui bucata asta de pânză? Nu se sufocă nimeni, cum spun tot felul de imbecili”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...