CTP, replici dure după victoria Simonei Halep. ”A pus-o cu capul pe Muguruza”

Mirabela Vasile 20.09.2020, 17:30
CTP, replici dure după victoria Simonei Halep. ”A pus-o cu capul pe Muguruza”

CTP a venit cu replici dure după victoria Simonei Halep. Jurnalistul a venit cu o primă reacție după ce Halep a reușit să se califice în finala turneului WTA de la Roma. Românca a reușit să se impună în fața lui Muguruza cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.

CTP, replici dure după victoria Simonei Halep

”Simona, braț de fier și nervi la fel!

Bătălie care pe care, între două superjucătoare! Agresivitate neîncetată, Garbiñe Muguruza, contra agresivitate calculată, Simona Halep! O înfruntare „braț de fier”, în care Simona a „pus-o” cu capul pe Muguruza!”, a declarat pe contul de Facebook, Cristian Tudor Popescu.

Pe cine va intalni Simona Halep in finala de la Roma
Pe cine va intalni Simona Halep in finala de la Roma

Halep se reîntoarce astfel în finala de la Roma. Românca a mai jucat-o în 2017 și 2018, dar a pierdut de fiecare dată în fața Elineu Svitolina. Roma este unicul turneu important de zgură pe care Simona încă nu l-a câștigat.

Românca a început încă din primul set cu un break fabulos și a reușit să domine primul act al întâlnirii, impunându-se cu 6-3. Setul al doilea părea că va aduce victoria facilă a Simonei, care a ajuns să conducă cu 4-2. În loc să închidă meciul însă, românca a făcut câteva greșeli inexplicabile și, pe fondul unei reveniri de formă fantastice a Muguruzei, s-a  terminat 6-4 pentru jucătoarea din Spania și s-a ajuns în decisiv.

În ultimul set, Simona Halep s-a concentrat și a dat tot ce este mai bun. A început bine  și a reușit chiar să ducă scorul la 5-1, părând că s-a desprins în câștigătoare.  Numai că Muguruza a avut o revenire formidabilă și a reușit să întoarcă scorul până la 5-4, pentru un final de foc.  Simona a reușit să se redreseze însă și a închis meciul, 6-4.  A făcut-o cu al 9-lea break al zilei.

Simona Halep are 13 victorii consecutive în momentul de față și cu siguranță va fi în căutarea celui de-al 22-lea titlu al carierei. Dar și al treilea de anul acesta, după victoriile de la Dubai și Praga.

În finala de luni, Halep o va întâlni pe câștigătoarea dintre cehoaicele Karolina Pliskova și Marketa Vondrousova. CTP va veni sigur cu replici dure, după meciul de mâine din finală.

Simona Halep, reacție după calificarea în semifinale

Înainte de meciul câștigat cu Gabriela Muguruza în semifinale, Simona Halep a făcut declarații despre evoluția sa în acest turneu.

”Nu a fost un final de meci pe care noi ni-l dorim vreodată, pentru că o accidentare este grea pentru orice jucător. Îmi pare rău pentru ea, a jucat foarte bine la US Open.

Din punctul meu de vedere am jucat un tenis bun, am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau ce e pozitiv și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine decât în meciul de ieri.

Cu siguranță am jucat mai bine de la meci la meci. Astăzi am avut mai mult timp să lovesc mingea, așa cum îmi place. Îmi doresc foarte mult acest trofeu, este unul dintre preferatele mele. Încerc, cât se poate de mult, să-l câștig. Am meciuri grele până să mă gândesc la trofeu”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe