CTP, replică acidă pentru Ilie Năstase: „Dacă Ilie Năstase sare fileul înaintea mea, nu voi…”

Stan Filon 30.11.2020, 16:29
CTP, replică acidă pentru Ilie Năstase: „Dacă Ilie Năstase sare fileul înaintea mea, nu voi…”

CTP, replică acidă pentru Ilie Năstase. Cristian Tudor Popescu a venit cu replica, după ce Ilie Năstase a rămas șocat de ce a putut să spună jurnalistul despre Maradona! Fostul tenismen a aruncat cuvinte grele după ce a văzut ce a scris CTP la moartea fotbalistului legendă Maradona și l-a făcut să se gândească cu groază ce ar scrie jurnalistul despre el, dacă va deceda.

Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Ilie Năstase

”Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbeşti în asemenea hal despre Diego Maradona? Acestui om, dacă-i pui două coarne, este Diavolul în persoană. El jignește pe toată lumea, pe toţi sportivii noştri mari. Voi vă daţi seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost nr.1 în tenis și atât, iar apoi o să-și dea drumul veninului din el asupra mea?” – a declarat Ilie Năstase.

Aceste cuvinte au ajuns și la urechea lui Cristian Tudor Popescu, care nu a fost deloc plăcut surprins. Jurnalistul i-a oferit replica lui Ilie Năstase în cadrul emisiunii ”Cap limpede”, de la Digi 24, unde este invitat permanent.

Cristian Tudor Popescu a venit cu replica pentru Ilie Năstase
Cristian Tudor Popescu a venit cu replica pentru Ilie Năstase

Cristian Tudor Popescu este hotărât

Mesajul transmis de CTP lui Ilie Năstase este scurt și la obiect: ”Nu am a-i spune, aici, în emisiune – nu lui Ilie, că nu mai pot să-i spun Ilie – domnului Ilie Năstase decât: să stea liniștit, pentru că un individ atât de înspăimântător ca mine și de detestabil, cum mă vede domnia sa, n-o să scoată niciun cuvânt. Nimic! Nada!

Dacă Ilie Năstase sare fileul, dacă se întâmplă să sară fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt cu această întâmplare!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...