CTP, reacție neașteptată după ce PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Anunțul că Nicușor Dan va fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei a fost făcut cu o zi în urmă, de către Ludovic Orban. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o reacție în legătură cu această decizie. În stilul său caracteristic și foarte zeflemitor, gazetarul a făcut mai multe comentarii, bazate pe hotărârea liberalilor de-a susține un candidat independent.

CTP, reacție neașteptată după ce PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Gazetarul CTP a comentat decizia venită cu o zi în urmă, din partea lui Ludovic Orban. Candidatul independent Nicușor Dan reprezintă propunerea liberalilor în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Într-o postare în mediul virtual, cunoscutul om de presă a punctat și faptul că actualul edil social-democrat, Gabriela Firea, nu va mai putea dormi liniștită, având în vedere că are un asemenea oponent.

CTP, reacție neașteptată după ce PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Nicușor Dan va fi candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei. CTP a avut o reacție neașteptată

“Prima hotărâre curat rațională a PNL, de când a ajuns la guvernare! G. Firea nu mai doarme liniștită Nicușor Dan este, oficial, susținut de PNL. Ludovic Orban a declarat: «PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD. Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL».”, a transmis gazetarul, potrivit Digi24.

Decizia a fost luată de către PNL și după ce sondajele au arătat că alți candidați nu ar putea câștiga lupta contra social-democraților, la alegerea viitorului primar al Bucureștiului. De asemenea, inițial a existat și opțiunea de-a o susține pe Violeta Alexandru drept candidat la aceste alegeri, dar alegătorii nu au reacționat atât de bine. Totodată, a mai fost anunțat și că Nicușor Dan nu va fi pus să se încrie în PNL, deși este susținut de această formațiune politică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI