CTP, primele declarații despre verdictul dat în cazul Colectiv. Reacție neașteptată

Alexandra Chivu 16.12.2019, 13:43
CTP, primele declarații despre verdictul dat în cazul Colectiv. Reacție neașteptată

Gazetarul CTP a avut prima reacție după verdictul dat de magistrați în cazul Colectiv. Pentru Cristian Popescu Piedone, instanța a decis pedeapsa de 8 ani și șase luni, iar pentru cei 3 ani patroni ai clubului Colectiv au decis câte 11 ani și 8 luni. Pentru ei ceruseră 12 ani și 6 luni. Hotărârea nu este definitivă.

CTP, primele declarații despre verdictul dat în cazul Colectiv

”Să stăm să ne gândim puțin. Ei au omorât zeci de oameni și au făcut-o prin corupție și cinism criminal și minciună. Să ne amintim că ISU, ca instituție, a negat, în primă instanță, orice legătură cu Colectivul. Deci nici nu știu că există acest club, până s-a dovedit că știau. Amintiți-vă ipocrizia sinistră a lui Piedone, care s-a apucat să construiască o statuie pentru cei care au murit acolo.

Aceste pedepse nu sunt deloc uriașe, după părerea mea. Dar…nu știu dacă vor fi menținute și elee sunt departe de a fi suficiente. Să vedem la apel ce judecător o să judece, pentru că domnii judecători dau tot felul de hotărâri, soluții, pe care pe mine mă deconcentrează”, a zis CTP, la Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe