CTP o atacă pe Sorana Cîrstea, după ce a ratat finala de la Miami Open: „S-a ales praful. Greu mor năravurile vechi”

Badea Violeta 02.04.2023, 09:52

Dacă în urmă cu câteva zile, gazetarul Cristian Tudor Popescu o lăuda pe Sorana Cîrstea pentru pentru evolutia de la turneul Miami Open, iată că acum, după ce a ratat finala, aceasta o atacă pe sportivă. Unde crede că a greșit românca?

CTP, după ce Sorana Cîrstea a ratat finala de la Miami Open

Sorana Cîrstea a fost la un pas să joace finala de la Miam Open. dar a cedat în semifinale, acolo unde a întâlnit-o pe Petra Kvitova. Jucătoarea din Cehia a reușit o partidă excelentă și a învins-o pe românca noastră, cu scorul 7-5, 6-4.

Totuși, CTP este de părere că Sorana Cîrstea ar fi putut să-i ia fața celei care a reușit să cucerească de două ori Wimbledonul. Iată unde crede că a greșit jucătoarea din România.

„Greu mor năravurile vechi!… La 5-3 pentru ea și 40-40, Sorana i-a servit cu primul, pe rever, spre exterior, stângacei Kvitová. Cehoaica a activat opțiunea balul sau spitalul. Întinsă cât putea, a smuls un backhand violent, la limită, în lung de linie.

Și i-a intrat.  Ar fi putut să nu intre. I-a intrat pentru că a avut baftă, dar și pentru că e dublă campioană de Wimbledon, fost nr. 2 mondial”, a scris, pe Facebook, jurnalistul.

De asemenea, gazetarul a mai scris că aceasta nu va fi ultimul eșec pentru Sorana Cîrstea. „Vor veni și înfrângeri dureroase, spuneam. Un meci în oglindă cu cel împotriva Sabalenkăi: strâns, pe contre, cu rezultat imprevizibil până în ultima clipă, atunci câștigat, acum pierdut. N-aș zice că a jucat rău. E rea însă ciobirea a ceea ce am numit miracolul relației Cîrstea-Johansson. Sorana mai are de luptat cu Sorana…”.

Citește și Cine este bărbatul care a reușit să o „calmeze” pe Sorana Cîrstea. Dezvăluiri în premieră ale lui CTP!

Mesajul transant al lui CTP dupa declaratiile cancelarului Austriei
CTP

Simona Halep sau Sorana Cîrstea? CTP a dezvăluit pe cine consideră mai bună

CTP a ales. În opinia sa, Simona Halep este superioară Soranei Cîrstea, cu toate că și pe iubita lui Ion Ion Țiriac o consideră extrem de talentată. „Întrucât am reluat ce spusesem cu câțiva ani în urmă, anume că Sorana Cîrstea e poate cea mai talentată jucătoare a noastră, mi s-au adresat imediat întrebări dacă Simona Halep mai e jucătoarea nr. 1 a României, sau locul ei a fost luat de Sorana Cîrstea.

Mai întâi, o lămurire. Talentul este unul dintre factorii care compun calitatea unei jucătoare, nicidecum singurul. În lunga mea viață în tenis, am văzut prea multe talente de care s-a ales praful sau au eșuat într-o carieră mediocră.

Pe lângă talent, e nevoie de rezistență fizic-mentală pe termen lung, de concentrare susținută, de capacitatea de a îndura meciuri grele, de știința și disciplina aplicării unei tactici pe teren și de a învinge și când nu ești în formă, de constanță în performanță – pe scurt, de putere psihică. La toate aceste capitole, Simona Halep este superioară.

Cea mai talentată nu înseamnă automat și cea mai bună. Simona este cea mai bună jucătoare de tenis a României, astăzi și în toate timpurile, nr. 1, alături de Ilie Năstase, la băieți/fete împreună. E o nedreptate faptul că nu i se comunică nicio decizie la contestația pe care a depus-o în urma acuzației de doping, fiind ținută de luni de zile într-o incertitudine chinuitoare”, a conchis cunoscutul gazetar.

Citește și Decizie de ultimă oră luată de Sorana Cîrstea. Organizatorii au făcut anunțul: „S-a retras”!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...