CTP, mesaj tranșant după înfrângerea zdrobitoare a Gabrielei Firea la alegerile locale: “Devine o pisică moartă”. Ce a dezvăluit despre PSD

Mirabela Vasile 28.09.2020, 09:55
CTP, mesaj tranșant după înfrângerea zdrobitoare a Gabrielei Firea la alegerile locale: “Devine o pisică moartă”. Ce a dezvăluit despre PSD

CTP a transmis un mesaj tranșant pentru Gabriela Firea. Gazetarul a venit cu un atac acid după ce Gabriela Firea a lipsit de la sediul Partidului Social Democrat în momentul în care s-au anunțat rezultatele exit poll la alegerile locale din București. Acesta a venit cu o comparație chiar hilară.

CTP, mesaj tranșant pentru Gabriela Firea: ”Devine o pisică moartă la poartă la PSD”

Candidata PSD la alegerile locale din București a preferat să fie absentă de la sediul PSD. Aceasta a transmis în schimb un mesaj pe pagina sa de Facebook. Jurnalistul susține că membrii din actuala conducere a PSD au stat ”pe margine”. Aceștia au așteptat să vadă dacă Firea ”își frânge gâtul” în competiția electorală.

”E firesc ca Firea să nu se afle acolo, nu? Pentru că .. foarte simplu, devine o pisică moartă la poartă, în acest moment. Păi, nu, dar sunt niște versuri din copilăria noastră: la popa la poartă e o pisică moartă. De aceea .. Partidul ei, nu? Tot timpul, doamna Firea a spus sunt pesedistă, nu ca ceilalți, așa cum e contracandidatul meu, care nu se știe cu ce partid este. Eu sunt cu PSD-ul! Ei, acum, pentru ei, doamna Firea, nu știu dacă n-ar fi vrut să vină aici, dar cu siguranță nu vor ei, Ciolacu și compania, care, după cum s-a văzut, au stat oarecum pe margine, așteptând să vadă: își frânge gâtul sau nu-și frânge gâtul. Acum, pentru ei, este un lest, ca să nu mai folosesc astfel de expresii. De aceea .. e firesc.” , a declarat Cristian Tudor Popescu.

Gabriela Firea a pierdut la cateva voturi in fata lui Nicusor Dan
Gabriela Firea a pierdut la cateva voturi in fata lui Nicusor Dan

Cum s-a dus bătălia Dan-Firea-Băsescu, pentru Primăria Capitalei

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde. Pe locul trei s-a clasat Traian Băsescu cu un scor de doar 8,6 %.

Totodată, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seară, după publicarea sondajelor la ieşirea de la urne, că nu există învinşi şi învingători, iar rezultatele reale ale alegerilor locale vor fi aflate luni dimineaţă.

Prezenţa la vot pe ţară la alegerile locale a fost, duminică, până la ora 21,00, de 46,02% – 8.420.737 de alegători prezentându-se la urne, potrivit datelor anunţate de Biroul Electoral Central (BEC).

Potrivit BEC, în Bucureşti au votat 36,93%, adică 671.741 alegători.

Urmăriți Impact.ro și pe