CTP, ironizat de Dana Budeanu și Mircea Badea după victoria lui Djokovic la Australian Open. „Trimiteți SMURDU”

Badea Violeta 29.01.2023, 19:08

Novak Djokovic și-a adjudecat al 10-lea titlu la Australian Open și al 22-lea trofeu de Grand Slam din carieră, după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în finala de duminică, 29 ianuarie, de pe Rod Laver Arena. Cristian Tudor Popescu a anunțat că nu va urmări partida sârbului, în semn de protest față de faptul că tatăl său s-a pozat cu niște fani ruși. Vezi cum a fost ironizat jurnalistul de către Dana Budeanu și Mircea Badea!

Cum a fost ironizat CTP de Dana Budeanu și Mircea Badea

CTP a anunțat că nu se va uita la finala Australian Open, fiind extrem de deranjat de faptul că tatălui lui Novak, ​Srdjan Djokovic, s-a fotografiat la turneu alături de unii fani ruși care aveau pe tricouri simbolul Z și un steag cu chipul lui Vladimir Putin.

Marele favorit a reușit să-și adjudece trofeul, dar nu știm dacă celebrul jurnalist s-a ținut sau nu de cuvânt. Însă, cert este că Dana Budeanu s-a amuzat pe seama gazetarului.

„Trimiteți SMURDU la CETEPEU”, a scris creatoarea de modă. De asemenea, aceasta a mai scris: „Vladimir asta este pentru tine!”. Nici Mircea Badea nu a rămas indiferent.

Acesta a distribuit postările creatoarei de modă și a scris că el s-a uitat la meci pentru a vedea dacă intră Zelensky prin video ca să-și primească trofeul.

Citește și Aryna Sabalenka, noua campioană la Australian Open. Discursul emoționant al sportivei după un duel fabulos împotriva Elenei Rybakina. „Încă tremur”!

Simona Halep se poate imbogati din scandalul de dopaj. Rasturnarea de situatie dezvaluita de CTP
CTP

Djokovic a cucerit al 10-lea titlu la Australian Open

Novak Djokovic câștigat al 10-lea titlu la Australian Open și al 22-lea trofeu de Grand Slam din palmares, după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas cu 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5) în finala de pe Rod Laver Arena. Victoria i-a permis sârbului să revină pe primul loc în clasamentul ATP.

Jucătorul de 35 de ani nu a jucat anul trecut la Australian Open după ce a fost expulzat din țară pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19.

De atunci, restricțiile au fost ridicate și, de data aceasta, sportivul a reușit să ajungă în Australia. Al zecelea trofeu obținut în Melbourne înseamnă foarte mult pentru sârb.

Acum, acesta a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam: șapte la Wimbledon, trei la US Open și două la Roland Garros. Astfel, Novak Djokovic egalează recordul lui Rafael Nadal pentru cele mai multe titluri din istoria tenisului în circuitul masculin.

Citește și Victorie pentru Novak Djokovic la Australian Open. Noul campion a bifat o performanță în fața rivalului Rafael Nadal!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...