CTP, în scandal cu Monica Pop. S-a lăsat cu afirmații dure: „Sunt afirmații scelerate, de om bolnav”

Stan Filon 25.11.2020, 13:55
CTP, în scandal cu Monica Pop. S-a lăsat cu afirmații dure: „Sunt afirmații scelerate, de om bolnav”

CTP, în scandal cu Monica Pop. Medicul oftalmolog Monica Pop a fost foarte supărată, după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut-o cu ou și cu oțet pentru cele declarate. Medicul a spus într-o emisiune de televiziune că ea nu se va vaccina, deoarece nu vrea să se îmbolnăvească de leucemie.

Medicul Monica Pop a răspuns acuzațiilor făcute de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul a avut vorbe grele pentru medicul Monica Pop, iar acum aceasta a ripostat, tot în cadrul unei emisiuni de televiziune de la România TV. Medicul s-a dezlănțuit la adresa cunoscutului jurnalist român.

„Eu cred că eu un gest nepoliticos față de mine să puneți așa ceva. Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. CTP i-a înjurat și pe Patriarh și pe mulți alții. Are păreri total neavizate, dar poate să spună civilizat.

Medicul Monica Pop il ataca si ea pe Cristian Tudor Popescu
Medicul Monica Pop il ataca si ea pe Cristian Tudor Popescu

”Cine e CTP, la scara întregii țări?”

Nu are Dreptate. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva. Cine are indicație de vaccinare? Cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, a la long, ale vaccinului? Cine e CTP, la scara întregii țări?”, a spus Monica Pop, după care a ieșit supărată din emisiunea de la RTV.

Medicul Monica Pop a declarat, zilele trecute, că ea nu se va vaccina împotriva COVID, susţinând că acest vaccin ar putea produce leucemie, iar, ulterior acestor afirmații, Cristian Tusor Popescu a reacționat.

”Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...