CTP distruge filmul Teambuilding. „Se umpluse camera de maimuțe”

Andrei Simion 08.01.2023, 16:36
CTP distruge filmul Teambuilding. „Se umpluse camera de maimuțe”

CTP distruge filmul „Teambuilding”. Cristian Tudor Popescu a scris un comentariu referitor la comedia ce a fost lansată recent la cinema și ulterior pe Netflix. Jurnalistul a precizat, printre altele, că a văzut doar o jumătate din lungmetraj, explicând care a fost motivul.

CTP, despre filmul „Teambuilding”

Cristian Tudor Popescu a spus că a văzut filmul „Teambuilding” acasă, nu la cinema, și a explicat de ce nu s-a putut uita decât la o jumătate din satira despre viața în corporațiile din România.

„S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu.

Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine.

Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, a scris CTP pe pagina lui de Facebook.

CTP distruge filmul Teambuilding. „Se umpluse camera de maimuțe”
Imagine din filmul ”Teambuilding”

CTP a împărțit internauții în două tabere

La fel ca și filmul „Teambuilding”, care i-a împărțit pe români în două tabere – cei care l-au apreciat și cei care l-au criticat, comentariul publicat de CT

P a împărțit internauții în două categorii – cei care au fost de acord cu el și cei care au considerat că mesajul lui ofensează.

„Cu tot respectul, dar în felul ăsta cred că jigniți indirect oamenii care au fost și au cumpărat bilete la cinema să-l vadă!”, a scris o persoană.

„Mai bine că nu l-ai urmărit. Mai degrabă urmărești o telenovelă, decât porcăria aia” și „Bine că nu l-am văzut la Cinema, eram în stare să chem protecția consumatorului să-mi returneze banii pe bilet!”, au fost alte comentarii iscate de mesajul lui CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe