CTP, despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: „Cocaina va deveni zahăr pudră”

Redacția IMPACT 13.09.2019, 16:08
CTP, despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: „Cocaina va deveni zahăr pudră”

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiul șefului de la LPF. Jurnalistul dă de înțeles că, grație poziției pe care o are, el nu va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu critică în termeni duri atitudinea fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Spune despre Mario Iorgulescu că s-a urcat la volan „beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină„.

CTP afirmă că, dacă va trăi, fiul șefului LPF nu va fi tras la răspundere și nu va face „nicio zi de pușcărie”.

CTP, despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

CTP comentarii dure la adresa politicienilor

CTP susține că tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, va face tot posibilul pentru a-l scăpa pe acesta de pușcărie.

„Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină. Nu știu dacă o să le ia și câte un super bolid. Pe Mario l-a dotat cu această armă pe roți de 300.000 de euro; prin urmare, nu e normal să-și mobilizeze mijloacele pentru a rezolva un, ce? Un accident de circulație.” – a scris Cristian Tudor Popescu, într-un editorial Republica.

Mario Iorgulescu se află internat în stare gravă la spitalul Elias după accidentul rutier pe care l-a provocat în noaptea de 7 spre 8 septembrie. El gonea, la volanul unui bolid de lux Aston Martin, cu peste 200 de km/h când a lovit în plin un alt autoturism.

Testele au arătat că era băut și drogat cu cocaină înainte de a se urca la volan.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat în celălalt autoturism, a murit pe loc.

Urmăriți Impact.ro și pe