CTP a surprins pe toată lumea! Pe cine vede el la naționala României: “Ar fi singura soluție pe care aș accepta-o”

Cristian Cojocaru 04.04.2021, 21:19
CTP a surprins pe toată lumea! Pe cine vede el la naționala României: “Ar fi singura soluție pe care aș accepta-o”

Jurnalistul CTP a surprins din nou pe toată lumea, după ce a declarat pe cine ar vedea la naționala României după plecarea actualului selecționer, Mirel Rădoi. Gazetarul are încredere în tricolori, văzându-i pe cel de-al doilea loc, chiar dacă aceștia au pierdut împotriva Armeniei și Germaniei.

CTP a surprins din nou cu declarațiile sale

Gazetarul a comentat pe baza situației în care se află acum naționala României. Totodată, CTP consideră că lucrurile nu stau așa de rău precum cred ceilalți, cu atât mai mult cu cât, acesta afirma că în comparație cu celelalte naționale, de această dată poate remarca un potențial uriaș.

”Este o echipă clară cu potențial, spre deosebire de atâtea alte naționale ale României. E o echipă care poate să genereze emulație, efervescență printre tinerii jucători, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii ani. Dintr-un astfel de fotbal poate să crească fotbalul în țară. Tenisul a crescut după Năstase, gimnastica după Nadia, fotbalul ce a fost după Hagi? Stelele nu apar din senin, apar dintr-un fotbal cum vrea să implementeze Mirel Rădoi la națională” , a afirmat Cristian Tudor Popescu.

În cadrul interviului susținut pentru Pro X, gazetarul a menționat că din cauza incidentului provocat de către George Pușcaș, România a fost învinsă de Armenia.

”Nu discut greșelile pe care le-a făcut. Mi-ar părea rău, ar fi păcat ca linia aceasta să fie oprită. Dacă nu se întâmpla povestea asta cu Pușcaș, eram poate câștigători cu Armenia. Văd diverși patracieni care au apărut din cotloane: „Să vină ăia vechi, ăia bătrâni, marii specialiști în blaturi”. Ne spun acum cum nu știe Rădoi să facă echipa”, a mai spus CTP.

Mirel Radoi este profund dezamagit de performanta tricolorilor
Mirel Radoi este profund dezamagit de performanta tricolorilor

Singura variantă a lui CTP pentru postul de selecționer

În opinia lui CTP și nu numai, Gică Hagi ar fi cea mai potrivită persoană care să ocupe funcția de selecționer la naționala României. Gazetarul a afirmat că aceasta ar fi singura opțiune pe care ar accepta-o.

”Venirea lui Gică Hagi în locul lui Mirel Rădoi ar fi singura soluție pe care aș accepta-o. Are tot dreptul acum. Hagi a făcut un progres uriaș, merită toată admirația. După începutul său catastrofal, a început să învețe această meserie și să o facă excepțional. Hagi e o soluție, dar nu în acest moment. Această campanie de calificare, în care România mai are șanse, trebuie încheiată cu Rădoi”, a declarat jurnalistul.

Mirel Rădoi este profund dezamăgit de performanța tricolorilor, astfel că Marius Șumudică nu ar refuza ușa deschisă de la națională. Fiind surprins de declarațiile selecționerului în care afirma că „n-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal”, tehnicianul a făcut o declarație în acest sens.

”Să spui că jucătorii nu au făcut ceea ce le-am spus și le-am arătat la ședințele video e grav! Înseamnă că ședințele respective le faci degeaba sau nu sunt atenți, nu au capacitatea să înțeleagă. Când un selecționer spune că jucătorii nu l-au ascultat și au respectat ceea ce le-a cerut înseamnă că e grav! Înseamnă că nu poți să conduci grupul”, a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.