CTP a răbufnit! „Trebuie să fii și tâmpit și ticălos să te comporți în felul ăsta!”. Ce l-a făcut pe celebrul gazetar să reacționeze așa

Diana Dumitrache 01.08.2020, 12:32
CTP a răbufnit! „Trebuie să fii și tâmpit și ticălos să te comporți în felul ăsta!”. Ce l-a făcut pe celebrul gazetar să reacționeze așa

Numărul în creştere de cazuri noi COVID-19 din România l-a făcut pe Cristian Tudor Popescu să reacţioneze într-un mod neaşteptat. Celebrul jurnalist i-a atacat pe cei care refuză să ţină cont de regulile impuse de autorităţi pentru a opri răspândirea coronavirusului.

CTP, reacţie dură la adresa românilor care nu respectă măsurile luate de autorităţi

Numărul de cazuri noi de coronavirus îngrijorează autorităţile, cadrele medicale, dar şi pe cei care încearcă să respecte regulile de stopare a coronaviruslui. Printre cei care critică românii iresponsabili este şi Cristian Tudor Popescu. Acesta i-a atacat în mod special pe cei care nu vor să poarte mască de protecție.

„Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă pe litoral, după cum am văzut în acele poze sinistre. Cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebaţi de reporter de ce nu respectă regulile. Este vorba despre cei care spun că nu vor purta mască niciodată”, a spus CTP, la Digi 24.

CTP a răbufnit! Trebuie să fii și tâmpit și ticălos să te comporți în felul ăsta!. Ce l-a făcut pe celebrul gazetar să reacționeze așa
CTP a răbufnit! Trebuie să fii și tâmpit și ticălos să te comporți în felul ăsta!. Ce l-a făcut pe celebrul gazetar să reacționeze așa

Potrivit lui jurnalistului, nu politicienii sunt principalii vinovați, ci oamenii. Aceştia nu par să conştientizeze pericolul la care se expun.

„Ce să li se mai explice și cum să li se mai explice? Trebuie să fii și tâmpit și ticălos și – în ultimă instanță – criminal să te comporți în felul ăsta . Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte bine ce trebuie să faci. E adevărat, politicienii sunt cei care au dus la posibilitatea ca niște inși să se externeze, deși fuseseră internați pentru coronavirus”, a mai declarat gazetarul.

CTP: „E nevoie de Guvern să îţi spună să respecţi nişte reguli?”

De asemenea, CTP a vorbit despre legile greşite în legătură cu noul coronavirus. Apelează, însă, la bunul simţ şi conştiinţa oamenilor.

„Cei bolnavi au putut să se externeze peste decizia medicilor, pentru că așa le-a permis Curtea Constituțională. Așa le-au permis niște politicieni. Dar, inșii aceștia nu puteau să aibă o brumă de conștiință? Nu puteau să fie altceva decât niște hominizi în spațiul carpato-danubian? Puteau.

E nevoie de Guvern să îți spună să respecți regulile astea? Dacă guvernul e dictatorial, vrea să introducă dictatura – cum spune Opoziția – cerându-și să porți mască și să respecți distanța fizică, atunci n-am putea să apelăm la dictatura bunului-simț? Nu, nu cred că politicienii sunt principalii vinovați. Principalii vinovați sunt aceşti inși”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...