CTP a dat de pământ cu fostul prefect al Capitalei: „O combinație de neomenie cu prostie rară. Rar am văzut așa ceva”

Iancu Andreea 24.10.2020, 11:46
CTP a dat de pământ cu fostul prefect al Capitalei: „O combinație de neomenie cu prostie rară. Rar am văzut așa ceva”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat noi acuzații în privința fostului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu. Gazetarul îl consideră o persoană lipsită de omenie și este extrem de nemulțumit de prestația oficialului român. Totuși, recent, Gheorghe Cojanu a fost demis și înlocuit cu Traian Berbeceanu.

CTP despre fostul prefect al Bucureștiului: „este o combinație de neomenie cu prostie rară”

Cristian Tudor Popescu a reacționat dur în ceea ce privește declarațiile recente ale fostului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu. După ce a făcut o serie de gafe și declarații contradictorii, oficialul român a fost taxat aspru de către presă și inclusiv de cunoscutul critic Cristian Tudor Popescu.

„Fostul prefect este o combinație de neomenie cu prostie rară. Rar am văzut așa ceva. Pe lângă faptul că a debitat niște imbecilități absolute în duminica aceea, nu le mai reamintesc, le știe toată lumea, era și inuman! „Păi sunt alegeri, și mai sunt și inundații!”. Nu exista nici cea mai mică preocupare în vorbirea acestui specimen în legătură cu oamenii aflați în dificultate acum, în Capitală. El trebuia să ia măsuri, atunci, pe loc! Cu fiecare oră se infectau oameni în plus, mureau. Și ăsta spunea: „Sunt alegeri și eu am fost la cumpărături”. Inumanitatea, pe lângă prostie… Este formidabilă inumanitatea acestui individ.”, a declarat CTP în cadrul emisiunii Cap limpede, de la digi24.ro.

Traian Berbeceanu a devenit noul prefect al Bucureștiului
Traian Berbeceanu a devenit noul prefect al Bucureștiului

Traian Berbeceanu a fost investit în funcția de prefect al Capitalei

Având în vedere ieșirile lui Gheorghe Cojanu, fostul prefect al Capitalei a fost schimbat din funcție cu Traian Berbeceanu. Fostul comisar de poliție are un CV impresionant, fiind cunoscut pentru anchetele împotriva interlopilor din vestul țării. De asemenea, el a fost și reținut și anchetat de DIICOT pentru că ar fi fost suspectat de sprijinire a unei grupări criminale. În final, s-a dovedit că Berbeceanu a fost victima unei înscenări de manual.

Traian Berbeceanu lasă deoparte funcția de șef al Biroului de Combatere a Criminalității în Alba și devine Prefectul Bucureștiului. Ca primă acțiune, Berbeceanu a avut de luat o decizie importantă. Dacă va schimba sau opri pelerinajul din Capitală, de la moaștele Sfântului Dimitrie.

„Nu va face așa ceva. Nu va face așa ceva pentru că nu îi dă voie Orban. Orban s-a consultat cu Patriarhul, din câte înțeleg, cu Daniel și o să aleagă această formulă de discriminare a credincioșilor, numai cei din București, cu regulile respective, dar pelerinajul nu va fi interzis cu totul și nu o să facă asta domnul Berbeceanu. I-a spus domnul Vela: „Semnează!” la ceremonia de depunere a jurământului. Omul, probabil emoționat, a uitat să semneze la sfârșit documentul.  Ce i-a spus domnul Vela… Nu i-a spus: „Semnați, domnule prefect”. Nu, i-a spus: „Semnează!”. Nu o să facă domnul Berbeceanu nicio anulare, nicio suspendare a pelerinajului.”, explică CTP în cadrul aceleiași emisiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...