VIDEO EXCLUSIV

Cristina Stroe spune de ce a acceptat să participe cu Damian Drăghici la show-ul transformărilor de la Antena 1: „Pentru asta am venit la Te cunosc de undeva” VIDEO EXCLUSIV

Cunoscutul instrumentist, interpret şi producător muzical Damian Drăghici participă în cel de-al 19-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” alături de partenera sa de viață, Cristina Stroe. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, cei doi artiști ne-au povestit despre provocările cu care se confruntă în show-ul transformărilor, care începe sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Damian Drăghici împlinește astăzi 53 de ani și se serbează alături de familie și prieteni, vreo 70 de persoane. Cristina Stroe ne-a spus ce îi pregătește lui Damian Drăghici, dar și că urmează să plece împreună cu fiul lor, Andrei, la Ierusalim. Artista ne-a mărturisit că băiețelul este o adevărată minune în viața lor, întrucât medicii nu îi dădeau șanse să rămână însărcinată.

Cristina Stroe spune de ce a acceptat să participe cu Damian Drăghici la show-ul transformărilor de la Antena 1

Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost prezenți la evenimentul de lansare al noului sezon “Te cunosc de undeva”. Îndrăgitul artist a făcut față transformărilor din emisiune și recunoaște că epilatul și mersul pe tocuri sunt două acțiuni dificile pentru el.

Care sunt primele impresii de la “Te cunosc de undeva”?

Damian: O echipă foarte faină, niște oameni foarte muncitori, o echipă de producție foarte bună, juriul, coechipierii noștri care sunt foarte fun, toate celelalte 7 echipe, ne simțim bine și chiar ne place să fim aici.

Ai fost nevoit să mergi pe tocuri? Ai exersat înainte?

Damian: Am mers și pe tocuri.

Cristina: A avut și sâni. Vreau să vă spun așa ca un sneak peek: e o doamnă foarte bine! Ce bărbat bine e, dar să îl vedeți și doamnă! E mare doamnă, credeți-mă! Pentru asta am venit la “Te cunosc de undeva”. Cum? Mergem acolo și se transformă în femeie și o să vadă și el cum e cu înaintări și cu tocuri și cu epilat și cu astea? Da, accept, vreau!

A fost mai  greu cu epilatul sau cu tocurile?

Damian: Ambele, dar mă obișnuiesc!

Au existat și mici accidente pe tocuri?

Damian: Nu, mulțumesc lui Dumnezeu, nu!

Cristina: Încă nu am ajuns la tocurile alea la care mă gândeam eu când am acceptat să vin la emisiune.

Damian: Port 47 la picior.

Cristina: Pantofii sunt atâta, zici că sunt gentuțe din astea mici. O să fie ceva funny!

Care este planul pentru ziua ta?

O să avem o mică petrecere tot aici.

Vei cânta de ziua ta sau vor cânta alții pentru tine?

Damian: Vor cânta alții. O să aducem câteva instrumente și vor cânta băieții. Vin mai mulți muzicieni, mai mulți prieteni.

Cristina: Am invitat oamenii de la “Te cunosc de undeva”, colegii.

Damian: Am invitat și prieteni de-ai noștri, artiști, oameni care lucrează cu noi, o grămadă, fotografi, stiliști. În total vor fi 60-70 de invitați.

Ce cadou i-ai pregătit? I la-i dat în avans sau e surpriză pentru mâine?

Cristina: Eu am o problemă: niciodată nu știu ce să-i fac cadou lui Damian, pentru că este un om extrem de simplu, deși el este complex ca personalitate, ca artist. Eu, cunoscându-l îndeaproape, știu că este un om foarte simplu și cadoul lui cel mai de preț cred că este liniștea sufletească, bucuria prezentului și sănătatea. Încă nu i-am făcut cadoul în avans. O să plecăm 4 zile în Ierusalim și este un vis de-al meu să ajung acolo și visul e și mai minunat, mai ales că merg cu el și cu băiețelul nostru pentru prima dată acolo.

Mi-a venit o idee foarte tare de cadou, însă nu este realizabil până vineri seară, dar o să improvizez ceva.

Cristina Stroe spune de ce a acceptat sa participe cu Damian Draghici la show-ul transformarilor de la Antena 1
Cristina Stroe spune de ce a acceptat sa participe cu Damian Draghici la show-ul transformarilor de la Antena 1

Cred că băiețelul este cel mai frumos cadou pe care vi l-a oferit viața până acum.

Damian: El.

Cristina: este pentru amândoi.

Cum este viața cu Andrei?

Damian: Este un copil foarte cuminte.

Cristina: Viața cu Andrei este în felul următor: eu după ce am născut, vreo 3 ani nu am mai ieșit din casă. Mă rog, am avut și momente de încercare, cum au toate mamele, probabil, pentru că treci prin schimbări. Dar viața cu Andrei este atât de frumoasă, încât nu-ți mai vine să pleci de acasă, pentru că e un copil minunat și ne-a binecuvântat cu foarte multă fericire sufletească, pe care nu o poți compara cu absolut nimic.

Se apropie Sărbătorile Pascale, pentru ce i-ai mulțumi lui Dumnezeu?

Cristina: Pentru azi, pentru acum, pentru Andrei, pentru că suntem sănătoși, pentru că respirăm.

Ai trăit o minune până acum? Să ți se întâmple ceva la care nu mai sperai?

Cristina: Andrei este minunea pe care am trăit-o în viața mea. E clar mâna lui Dumnezeu la mijloc, pentru că existau șanse foarte puține, minime. Unii doctori chiar nu îmi dădeau nicio șansă să rămân însărcinată vreodată. Și de asta Andrei e cea mai mare binecuvântare din viața noastră, pentru că a venit cu foarte multe lecții și a venit cu foarte multă iubire, o iubire atât de mare, încât învățăm și noi să ne iubim și să ne vedem prin ochii lui , poate mai mult decât o făceam înainte, e o iubire care nu se compară cu nimic altceva!

Mai sperați la o altă minune, un frățior sau o surioară pentru Andrei?

Damian: Nu suntem genul să ne facem planuri. Ce o vrea Dumnezeu.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe