Cristina Spătar se căsătorește la 50 de ani. Primele imagini cu inelul. „Am spus Da”

Anca Manolica 05.12.2022, 15:38

Viața Cristinei Spătar a fost marcată de multe suișuri și coborâșuri. Vedeta s-a iubit, de-a lungul timpului, cu mai mulți bărbați, dar numai unui a reușit să îi devină soț și tatăl copiilor săi. Cu toate acestea, fericirea nu a ținut prea mult, iar cei doi au ajuns în prag de divorț. Acum se pare că artista a cunoscut din nou fericirea și a fost deja cerută în căsătorie. Cum arată inelul pe care l-a primit.

Cristina Spătar a primit inelul de logodnă

De multe ori auzim faptul că dragostea nu ține cont de vârstă, statut social și multe alte lucruri. Și niciodată nu este prea târziu să crezi din nou în ea. Cristina Spătar este dovada vie a acestui lucru, ajungând la 50 de ani să își facă noi planuri de nuntă.

Cântăreața a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, iar vedeta a spus să marele „DA” în Dubai. Aceasta radiază de fericire, iar imaginile care au imortalizat acest moment arată din plin acest lucru. Ea a ales să le împărtășească și fanilor de pe rețelele sociale imensa surpriză de care a avut parte recent.

Dă o nouă șansă iubirii și se mărită la 50 de ani

Cristina Spătar se mărită și tocmai a făcut anunțul oficial și în mediul online! O persoană destul de activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii săi multe întâmplări din viața ei, ea nu a putut să se abțină și le-a dezvăluit celor care o îndrăgesc faptul că alesul inimii ei și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție.

Cristina Spătar se căsătorește la 50 de ani
Cristina Spătar se căsătorește la 50 de ani

Din imaginile video publicate pe Instastory de o prietenă de-ale Cristinei, cererea în căsătorie a avut loc pe terasa unui hotel de lux din Dubai. Partenerul vedetei și-a făcut apariția cu un buchet de trandafiri albi și cu inelul de logodnă, pe tavă. S-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare soției sale. „I said YES” (n.r. Am spus DA).”, a scris artista la descrierea fotografiei în care arăta inelul.

Desigur, fanii s-au bucurat nespus de frumoasa veste și i-au scris o mulțime de mesaje frumoase la postare.

„Felicitări!”/ „Meriți tot ce e mai bun, să fii iubită”/ „Mă bucur pentru tine”/ „Să fie într-un ceas bun”/ „După multe încercări ale vieții, ai reușit să fii fericită din nou”/ „Să fiți fericiți”/ „Să-ți ajute Dumnezeu om bun și frumos”/ „Fericire, sănătate multă până la adânci bătrânețe. Doamne ajută!”/ „Să te bucuri de viață. Ești un om minunat!”/ „Casă de piatră, să fie pentru toată viața”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Solista, care a împlinit 50 de ani pe 17 iunie, pornește pe un nou drum, la 6 ani de la separarea de omul de faceri Alin Ionescu, cu care are doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...