Cristina Spătar este în doliu. Tatăl artistei a murit

Cristian Cojocaru 13.06.2021, 09:54
Cristina Spătar este în doliu. Tatăl artistei a murit

Momente grele pentru Cristina Spătar, astfel că artista este în doliu, după ce tatăl ei, a încetat din viață. În fața unei boli necruțătoare, bărbatul a pierdut lupta și în cele din urmă a decedat.

Cristina Spătar poartă doliu

Durerile din viața cântăreței, par să nu se mai sfârșească. Anterior, Cristina Spătar venea cu un anunț potrivit căruia, s-a despărțit de iubitul ei Tibi, bărbat alături de care a petrecut mai mult timp împreună. Cu 21 de ani mai tânăr, Tibi a reprezentat mereu o persoană alături de artistă.

Pentru că tot ceea ce are un început, are și un sfârșit, este o vorbă care i se aplică și vedetei. Astfel că și iubirea, în cazul ei, a ajuns la un final. Lucrurile nu au mai mers ca înainte, iar cei doi au hotărât să se despartă. Fiind o persoană discretă, Cristina Spătar nu a dat foarte multe detalii despre acest lucru și a spus foarte scurt în cadrul televiziunii Antena Stars că nu mai formează un cuplu cu Tibi.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, anunța vedeta la Atena Stars.

cristina spătar doliu
Artista si-a pierdut si tatal din cauza aceleiasi boli pe care a avut-o si mama sa

Artista și-a pierdut ambii părinți

Cântăreața suferă încă o dată asta după ce, anterior, și-a pierdut mama în lupta cu cancerul. Cristina Spătar povestea că cea mai dură lovitură primită a fost cea în care era anunțată că mama sa are cancer. Nu a trecut mult timp până când boala și-a intrat în rol, astfel că la scurt timp, mama artistei a decedat.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente. Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior, și tatăl ei avea să fie diagnosticat cu aceeași boală necruțătoare. Astfel că vedeta este nevoită să mai suporte o durere, cea a pierderii tatălui ei. După o lungă luptă cu boala, bărbatul a decedat în data de 12 iunie, vedeta conducându-și tatăl pe ultimul drum.

Urmăriți Impact.ro și pe