Cristina Joia va primi o sumă imensă de la agresoarea ei. Ce a decis instanța de judecată

Ana Ionescu 11.05.2021, 08:50
Cristina Joia va primi o sumă imensă de la agresoarea ei. Ce a decis instanța de judecată

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV, va primi o sumă imensă de la femeia care a agresat-o fizic într-un magazin din Capitală. Agresoarea şi-a primit pedeaspsa la şapte luni de la incidentul care a lăsat-o cu sechele pe viaţă pe Cristina Joia.

Ce sumă trebuie să primească Cristina Joia de la agresoarea ei. Decizia instanţei

Cristina Joia a fost bătută în luna noiembrie 2020 de o femeie necunoscută în incinta unui supermarket din Bucureşti, după ce designerul de la Visuri la cheie i-a făcut acesteia observaţie că a parcat maşina pe o trecere de pietoni. Enervată la culme, femeia a urmărit-o pe Cristina şi a agresat-o fizic chiar în magazin. Designerul a ajuns de urgenţă la spital, după ce nasul i-a fost efectiv zdrobit.

Acum, la şapte luni de la incident, judecătorii au decis ce pedeapsă va primi femeia. Astfel, agresoarea Cristinei Joia a fost a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și va trebuie să îi plătească designerului suma de 10.000 de euro daune morale.

„Dispune condamnarea inculpatului Andrei Nicoleta Ștefania, (date personale), la pedeapsa de 1 an si 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violente (fapta din 07.11.2020). În baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni, termen stabilit în condițiile art. 92 din Codul penal și care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei sentințe”, se arată în hotărârea judecătorească.

Cristina joia va primi o suma imensa de la agresoarea ei. ce a decis instanta de judecata
Cristina joia va primi o suma imensa de la agresoarea ei. Ce a decis instanta de judecata

Agresoarea Cristinei Joia trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia va trebuie să presteze muncă în folosul comunității şi este obligată să plătească aproape 8.000 de lei despăgubiri materiale și alte despăgubiri de aproape 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată Cristina.

„Obligă inculpatul Andrei Nicoleta Ștefania să achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în RON la data plății, către partea civila Boja Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii. În temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedura penala obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare fața de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penala.”, se mai arată în hotărârea judecătorească.

Cristina Joia a rămas cu schele pe viaţă

În urma acestui incident, Cristina Joia a rămas cu sechele pe viaţă. Deşi medicii au făcut eforturi uriaşe, designerul va trebui să se împace cu gândul că va avea pe faţă o cicatrice care nu va dispărea niciodată.

“Vizibilă de aproape, acum a rămas o cicatrice în locul în care îmi lipsea o bucată din nas. Un drum lung parcurs până aici. Mulţumesc pentru profesionalismul, răbdarea şi empatia cu care aţi tratat un pacient ajuns printr-un accident în această situaţie. Ştiu că sunt puţin „pirată” (aşa mi-a zis un puşti şi mi s-a părut super funny:-) Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat şi să revin la energia bunî de altădată alături de oameni dragi!”, a scris Cristina Joia pe o reţea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI