Cristina Joia dezvăluie ce s-a întâmplat cu agresoarea ei după proces. „Nu mi-a dat niciun ban”

Dumitrică Roxana 19.07.2022, 17:16

Cristina Joia a trecut prin momente dificile, după nefericitul incident din noiembrie 2020. Atunci, aceasta a fost lovită de o femeie într-un supermarket din Capitală. Agresiunea fizică i-a lăsat semne adânci și a avut nevoie de operații la nas. Joia a vorbit despre ce s-a întâmplat cu agresoarea sa, despre care spune că nu i-a dat până acum niciun ban.

Ce s-a întâmplat cu agresoarea Cristinei Joia

Vedeta şi-a revăzut agresoarea în faţa judecătorilor. Avocata acesteia a acuzat-o pe Cristina de faptul că s-a folosit de imaginea sa de om de televiziune, însă instanțele i-au dat dreptate arhitectei de la emisiunea Visuri la cheie de pe Pro TV.  Femeia care a lovit-o a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, iar pe lângă această pedeapsă avea de achitat daune morale și materiale.

Cristina Joia a trecut prin clipe de coşmar

,,Nu mi-am imaginat niciodată că o să trăiesc acel coșmar, dincolo de lovitură (extrem de precisă de altfel, pentu că a produs multiple fracturi), spitalizările, operațiile care au urmat și procesul în sine au fost încă o traumă adăugată. Țin să menționez că ea a fost condamnată la un an şi trei luni de închisoare, dar cu suspendare. Absolut toate intervențiile au fost suportate de mine și clinica Zetta, dr. Dragoș Zamfirescu m-a ajutat să respir și să arăt normal din nou.

Agresoarea nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale. Dar pentru că vreau să las evenimentul acesta în urmă, nu m-am mai axat pe această direcție. E între ea și Dumnezeu de aici încolo, eu nu am intentat procesul pentru bani (pe care i-aș fi donat oricum), ci pentru că așa am simțit că trebuie să fac, că asta era calea dreaptă pentru a nu mai exista alte victime”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia este născută în Craiova și s-a alăturat proiectului Visuri la cheie în 2018. Și-a dorit dintotdeauna să fie arhitect, fiind pasionată de desen. Aceasta mărturisea că a fugit de acasă ca să dea examen la Liceul de Arte din București, cu trenul, fără să le spună părinților.

Urmăriți Impact.ro și pe