Cristina Bâtlan iubește din nou. Vedeta de la Imperiul leilor și-a refăcut viața după divorț

Andra Daoud 19.09.2022, 11:41

Cristina Bâtlan, investitoarea de la Imperiul leilor, iubește din nou. La patru ani de când a divorțat, femeia de afaceri este fericită alături de un alt bărbat. Lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei, astfel că aceasta i-a făcut cunoștință și fiul ei cu noul iubit. Chiar dacă au divorțat, Cristina Bâtlan și fostul soț sunt în continuare parteneri de afaceri.

Cristina Bâtlan și-a găsit fericirea după divorț

Cristina Bâtlan a încheiat, în urmă cu patru ani, un mariaj care a durat mai bine de două decenii. Fondatoarea brand-ului Musette, care este și jurată la Imperiul leilor, s-a despărțit de soțul ei după ce a descoperit că acesta avea o viață dublă. Dacă până de curând Cristina Bâtlan avea statutul de femeie singură, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Femeia de afaceri iubește din nou și este fericită alături de noul său partener, pe care și fiul ei, Adrian, îl cunoaște. Într-un interviu pentru Cancan.ro, întrebată cum stă cu dragostea, Cristina Bâtlan a dezvăluit:

„Păi stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles.”

Cristina Batlan iubeste din nou. Vedeta de la Imperiul leilor si-a refacut viata dupa divort
Cristina Batlan si-a gasit fericirea dupa divort

Colaborează cu fostul soț

Mariajul Cristinei Bâtlan s-a încheiat după ce aceasta a descoperit că soțul ei ducea o viață dublă și avea o relație cu o fostă colegă de școală, care i-a devenit și soție între timp. Chiar dacă pe plan personal și-au încheiat socotelile în urmă cu patru ani, Cristina Bâtlan și fostul ei soț, Roberto, sunt în continuare parteneri de afaceri. Aceștia împreună cu fratele lui Roberto, intrat mai târziu în afacere, conduc brand-ul Musette.

Fondatoarea brand-ului de pantofi recunoaște că uneori se lasă cu scântei în cadrul ședințelor de lucru, însă la final nu există resentimente și toate deciziile sunt luate în interesul business-ului.

„Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni.”, a mai spus Cristina Bâtlan, în cadrul aceluiași interviu.

Cât despre rolul de investitor la Imperiul leilor, Cristina Bâtlan a declarat că toate afacerile în care a ales să investească i s-au părut valoroase, însă nu a continuat colaborarea cu toți concurenții pe care i-a ajutat cu finanțare. Ea a mai declarat că mulți concurenți au venit la emisiune pentru a-și promova afacerile și că este firesc să fie așa.

Urmăriți Impact.ro și pe