Cristina Bălan, imagine emoționantă alături de fiica sa. Ce nume a ales pentru micuța nou-născută

Andrei Simion, Cosmin Chelu 31.12.2022, 18:50

Cristina Bălan a publicat o imagine emoționantă cu fiica sa, pe care a născut-o vineri, 30 decembrie. Artista, care își dorea să aibă și o fetiță, a dezvăluit ce nume a ales pentru micuța nou-născută.

Cristina Bălan, fotografie cu fiica sa

Cristina Bălan a devenit mamă pentru a treia oară, la vârsta de 41 de ani. Vedeta și-a fotografiat fiica în brațele soțului ei. În imaginea alb-negru apar și gemenii artistei, în vârstă de nouă ani, care au fost diagnosticați cu sindromul Down.

„Ne-am dorit dintotdeauna o fetiță, eu mi-am dorit două sarcini, așa îmi programasem eu, știi, fiecare femeie are filmul ei câți copii își programează. Eu am visat că voi avea două sarcini și s-a nimerit ca la prima sarcină să fie doi dintr-o lovitură și am fost felicitată, dar eu nu voiam să scap, practic, eu voiam să trec de două ori prin această bucurie, pentru că pentru mine este o bucurie imensă”, spunea Cristina Bălan, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă la 6 ani de când a câștigat Vocea României
Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă la 6 ani de când a câștigat Vocea României

Ce nume a ales Cristina Bălan pentru fiica sa

Cristina Bălan a dezvăluit că a ales pentru fiica sa numele Nadeea Sofia. Fetița care s-a născut în penultima zi din an este perfect sănătoasă.

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan, pe Facebook.

Cântăreața, care a făcut parte din trupa Impact și care a câștigat în anul 2015 emisiunea „Vocea României” de la Pro TV, a spus la un moment dat că s-a văzut întotdeauna mamă de fetiță și că a avut temeri cu privire la cum va evolua sarcina, după experiența prin care a trecut în prima sarcină.

Cristina Bălan este mama unor gemeni care au fost diagnosticați cu sindromul Down. Artista a povestit că a trecut prim momente dificile după ce i-a născut și că statul român nu prea s-a implicat în crearea unor centre specializate pentru astfel de copii.

Urmăriți Impact.ro și pe