VIDEO

Cristiano Ronaldo a lovit un copil care suferă de autism și i-a spart telefonul. „Este un infractor”. Poliția a deschis o anchetă

Sorin Barbu 10.04.2022, 16:11
Cristiano Ronaldo a lovit un copil care suferă de autism și i-a spart telefonul. „Este un infractor”. Poliția a deschis o anchetă

Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți la finalul partidei Everton – Manchester United, din runda cu numărul 31 din Premier League. Starul portughez a lovit un copil care îl filma și i-a spart și telefonul. Mama celui mic a dezvăluit că fiul său suferă de autism și a făcut plângere la poliție.

Cristiano Ronaldo a lovit un copil, poliția a deschis o anchetă

Noua aventură de la Manchester United este foarte departe de cum a visat-o Cristiano Ronaldo. „Diavolii” sunt pe locul șapte în Premier League, deși erau convinși că se vor lupta la titlu, iar drumul în Champions League a fost foarte scurt și a fost oprit de Atletico Madrid.

Jucătorilor lui Manchester United nu le rămâne decât să încerce să prindă un loc de Champions League, dar lucrurile au devenit și mai complicate după ce au pierdut duelul cu Everton, din runda cu numărul 31. Ronaldo nu a jucat grozav în această partidă și a ieșit de pe teren, la finalul confruntării, vizibil afectat de rezultat, dar și de loviturile primite. Și-a vărsat nervii pe un copil, care îl filma cu un telefon mobil. Când a trecut pe lângă acesta, l-a lovit puternic peste mâna în care avea aparatul.

„I-a filmat pe toți jucătorii lui United în timp ce mergeau spre vestiare. La un moment dat și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jos jambiera și sângera. Și-a coborât telefonul pentru a vedea ce a pățit Ronaldo. N-a spus niciun cuvânt.

Ronaldo a trecut pe lângă el, cu o atitudine absolut teribilă și a dat de pământ cu telefonul din mâna băiatului meu. Apoi a continuat să meargă. Vânătaia de pe mână arată clar că a fost contact. Nu pot să cred că vorbesc despre așa ceva”, a declarat mama băiatului.

Cristiano Ronaldo l-a invitat la un meci pe copilul pe care l-a lovit

Copilul suferă de autism, iar mama lui a dezvăluit că a făcut plângere de la poliție prezentând fotografii cu mâna fiului său unde se văd vânătăile cauzate de lovitura fotbalistului. Forțele de ordine au recunoscut, într-un comunicat, că a fost declanșat o anchetă.

„Am plâns, eram șocată… Jake se află în șoc. Este autist și are apraxie, așa că nu a realizat ce se întâmplă cu adevărat până când a ajuns acasă. Este foarte trist și nu vrea să mai meargă niciodată pe stadion. A fost primul meci la care a mers și s-a întâmplat asta.

Ronaldo este un idol. Da, nu joacă pentru Everton, iar fiecare ține cu ce echipă vrea. Dar Ronaldo este un jucător uriaș. Fiul meu tot spunea: «Ronaldo va fi acolo». Este o legendă. Înțelegeam dacă Jake îi punea telefonul în față, dar el se afla jos, uitându-se la accidentarea lui. Este un băiat autist, care a fost agresat de un jucător, așa văd eu lucrurile ca mamă”, a spus Sarah Kelly.

Cristiano Ronaldo și-a prezentat scuze rapid, cu un mesaj pe rețele sociale. L-a invitat pe cel mic la un meci de fotbal pe stadionul lui Manchester United.

„Niciodată nu este ușor să te confrunți cu emoțiile în momentele dificile precum cel în care ne aflăm acum. În orice caz, întotdeauna trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos.

Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și, dacă este posibil, aș vrea să-l invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca un gest de fair-play și sportivitate”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Cum a anunţat Cristiano Ronaldo că va fi tată din nou

Manchester United se află pe locul 7 la 6 puncte de locul de Champions League, ocupat de Arsenal.

Urmăriți Impact.ro și pe