Cristian Tudor Popescu, reacție furibundă după moartea lui Alexandru Arșinel. „Nu făcea să râdă decât curcile”

Stan Filon 30.09.2022, 10:48
Cristian Tudor Popescu, reacție furibundă după moartea lui Alexandru Arșinel. „Nu făcea să râdă decât curcile”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție furibundă, după moartea lui Alexandru Arșinel! Îndrăgitul actor a decedat la vârsta de 83 de ani, după o luptă crâncenă pentru viața sa. Ei bine, gazetarul Cristian Tudor Popescu nu s-a lăsat deloc impresionat și a venit cu un comentariu rar întâlnit în astfel de cazuri. Internauții s-au frecat la ochi și au crezut că nu au citit bine.

Cristian Tudor Popescu, reacție furibundă după moartea lui Alexandru Arșinel

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cunoscut pentru condeiul său foarte acid, a comentat moartea actorului Alexandru Arșinel. În stilul său foarte bine cunoscut, gazetarul nu pare să deplângă deloc trecerea în neființă a celebrului actor, ba chiar are cuvinte grele la adresa lui Alexandru Arșinel. Ziaristul a postat mesajul mai mult decât acid pe pagina sa de Facebook.

„Arta ortului
Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.
În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi.
Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”, a scris celebrul jurnalist pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa moartea lui Alexandru Arsinel
Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa moartea lui Alexandru Arsinel

Ce spun internauții

Foarte mulți urmăritori ai jurnalistului au apreciat comentariul său, însă la fel de mulți au fost și cei care i-au bătut obrazul.

„Răutate , multă răutate și urâciune Caracteristica omului din aceste vremuri.NU e bine maestre”, „Cu astfel de imbold asupra poporului ne miram de victoriile extremei drepte in Europa Urâciune, răutate in final extremism”, „Că era sau nu un actor talentat, nu sunt eu un mare expert să judec. Ceea ce știu este că era un om simpatic care îmi transmitea o stare de bine. De ce sunt trist acum? Fiincă a murit un un om. Un om care îmi aduce aminte de copilărie și tinerețe. Fiindcă îmi aduce aminte că suntem muritori cu toții. Dumnezeu să-l ierte”, sunt câteva mesaje postate de internauți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...