Cristian Pomohaci, decizie neaşteptată. Ce nu mai vrea să facă niciodată controversatul artist (exclusiv)

Antonia Iacobescu 23.07.2021, 11:05
Cristian Pomohaci, decizie neaşteptată. Ce nu mai vrea să facă niciodată controversatul artist (exclusiv)

În ultimii ani, numele lui Cristian Pomohaci a tot ținut prima pagină a ziarelor, când preotul fusese acuzat de acte sexuale cu minori. Artistul nu a vorbit niciodată despre orientarea sa sexuală, preferând să păstreze tăcerea, lucru care a atras și mai mult atenția asupra sa.

După ce a fost acuzat că a abuzat de minori, lui Pomohaci i-a interzis să mai îmbrace hainele preoțești. În plus, el ajunsese să câștige simpatia publicului iubitor al folclorului românesc, dar acum a luat o decizie radicală.

De ce refuză Cristian Pomohaci să mai cânte la evenimente

Cristian Pomohaci refuză să mai cânte la nunți și botezuri, cu toate că aceste evenimente îi aduceau venituri substanțiale. Impresara lui a dezvăluit ce l-a determinat pe solist să renunțe la petreceri.

“Evită să meargă la nunți, să cânte, din cauză că este mult fum de țigară, alcool. Merge doar la evenimente, spectacole și cam atât. Mă sună lumea pentru el să îl cheme la nuntă, dar el refuză majoritatea invitațiilor. Merge la nunțile unde mai are obligații, în rest nu”, a declarat impresara lui, Mariana Mirea, pentru Playtech.

În urmă cu patru ani, un tânăr a făcut publice niște înregistrări și acuzații grave la adresa artistului. Scandalul a luat amploare după ce afirmațiile au fost susținute de dovezi.

“Facem sex, te plătesc pentru sex”, se auzea pe înregistrare vocea lui Pomohaci.

Ce avere are Cristian Pomohaci

Pe tot parcursul carierei sale profesionale, Pomohaci a strâns o avere impresionantă! Acesta are nu mai mult nici mai puțin de 40 de imobile, scrie cancan.ro, iar cele mai multe dintre ele fiind închiriate.

Dintre aceste locuințe 25 sunt apartamente, 9 tereneuri și construcții, 5 terenuri și garaj, cu o valoare totală de 7.171.515 lei, echivalentul a peste 1,75 de milioane de euro. De asemenea, acesta are și mai multe mașini de lux care se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Cristian Pomohaci a devenit cunoscut în România după ce a fost piesa principală într-un scandal imens. Acesta a fost acuzat de mai mulți minori că ar fi întreținut relații intime cu el.

Procurorii au găsit acasă la Pomohaci o tabletă în care au găsit linkuri văzute de acesta spre filme pornografice cu bărbați, dar și cu minori. Mai mult, s-a găsit o agendă în care erau trecute mai multe nume de copii dintr-un cor, pe care preotul îi descria: ”Marian – care mi-a tras cu ochiul”, ”Dan Ovidiu – insistentul cu cercel în ureche”, ”Bogdan – cu cercei în urechi, frumos”. Cu toate acestea, dosarul a fost clasat, deoarece faptele s-au petrecut cu mai bine de 10 ani în urmă.