Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare mai devreme. Ce se întâmplă după gratii cu fostul polițist

Ioana Bucur 16.10.2021, 08:21
Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare mai devreme. Ce se întâmplă după gratii cu fostul polițist

Condamnat la 15 ani în spatele gratiilor pentru moartea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare mai devreme. Decizia, strâns legată de ceea ce se întâmplă cu fostul polițist de când este în detenție.

Avocata părinților Elodiei anunță că fostul polițist Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare mai devreme

În condițiile în care au trecut aproape șapte ani din condamnarea sa, Cristian Cioacă are șanse mari să iasă din închisoare mai devreme. Fostul polițist, care a primit o pedeapsă de 15 ani și opt luni în spatele gratiilor pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, ar avea parte de tratament preferențial în detenție.

Ipoteza, vehiculată destul de des în presă și în spațiul public, a fost confirmată recent de avocata părinților Elodiei, Crina Radu. Aceasta susține că bărbatul ar fi tratat „regește” și ar avea o viață de lux în închisoare.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

Avocata familiei Ghinescu mai spune că fostul polițist este privit altfel decâ alți deținuți care se află în aceeași situație, precizând că pedeapsa primită de Cristian Cioacă este „destul de mică”.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare mai devreme
Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

„O visa noaptea că Elodia trăiește”

Mama lui Cristian Cioacă a făcut recent o serie de acuzații halucinante, susținând că Elodia este în viață și se răzbună pe fiul ei.

Contactată de reporterii Impact.ro, mama Elodiei Ghinescu a făcut afirmații dure la adresa cuscrei, cu care se află într-un nesfârșit război al declarațiilor, de mai bine de 14 ani, de când celebra avocată a fost dată dispărută:

„Am aflat că mama lui Cristian Cioacă ar avea probleme și că ia pastile pentru cap, de ceva vreme. O visa noaptea că Elodia trăiește. Să îi fie rușine că n-a venit măcar o dată la tribunal, în cei șapte ani de proces, de rușine ce a făcut fiul ei!”, ne-a declarat, cu tristețe, Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...