Cristi Boureanu, detalii neștiute despre infidelitatea Valentinei Pelinel. Când și-a dat seama că fosta soție are o relație cu Borcea. „Ea a ales de multă vreme”

Andra Daoud 12.06.2022, 23:49

Au trecut câțiva ani buni de când Cristian Boureanu a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea. Omul de afaceri nu a uitat nici până în prezent cum s-a produs ruptura și susține că legătura dintre fosta lui soție și Borcea s-a format cu ceva timp înainte ca ei să divorțeze. Cum și-a dat seama că fotomodelul îi era infidel și ce spune despre soția de la acea vreme a lui Borcea.

Cristian Boureanu, despre infidelitatea Valentinei Pelinel

Chiar dacă au trecut 8 ani de când Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat, omul de afaceri nu a uitat nici până acum momentul în care și-a dat seama că între soția lui și fostul acționar de la Dinamo se leagă o idilă. Mai mult, lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât Boureanu susține că și soția lui Borcea de la acea vreme, Alina Vidican, i-a dat impresia că ar fi vrut să fie ceva între ei doi.

Boureanu a povestit recent că și-a dat seama că Valentina Pelinel îl înșela cu Cristi Borcea cu ceva timp înainte ca ei doi să divorțeze. Spune însă că a iertat-o pentru infidelitate, însă își amintește și acum exact momentul în care și-a dat seama că între soția lui și Cristi Borcea este ceva. Întrebat dacă și-a iertat fosta soție pentru trădare, omul de afaceri a relatat:

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Cristi Boureanu, detalii nestiute despre infidelitatea Valentinei Pelinel
Valentina Pelinel, la nunta cu Cristi Borcea

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018

Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat în 2014, iar patru ani mai târziu ea s-a căsătorit cu Cristi Borcea. Afaceristul încă era în închisoare la începutul relației, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să își trăiască iubirea și să devină părinți. Blonda i-a dăruit omului de afaceri trei copii: un băiat și două fetițe gemene.

Despre momentul în care s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, Cristi Borcea povestea, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”:

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu” a recunoscut Cristi Borcea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe