EXCLUSIV

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nași. Cine e fericitul cuplu. Nuntă mare în showbiz (Exclusiv)

Nicu Stan 09.08.2021, 15:27
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nași. Cine e fericitul cuplu. Nuntă mare în showbiz (Exclusiv)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nași. Cine e fericitul cuplu. O vedetă de televiziune va fi nășită de celebru cuplu, astfel că se aunță nuntă mare în showbiz. Despre cine ese vorba, cine este fericitul cuplu cărora Cristi Borcea le va fi părinte spiritual, vedeți în articolul de mai jos.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, nași de cununie. Ce cuplu celebru vor cununa în acest weekend

S-a aflat că Cristi Borcea și soția lui, Valentina Pelinel, vor fi nași de cununie, scrie playtech.ro. Mireasa este vedetă TV, astfel că se anunță nuntă mare în showbiz.

Nunta mare în showbiz va avea loc weekendul viitor, iar nașii vor fi Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Astfel, prezentatoarea tv Nasrin Ameri va îmbrăca rochia de mireasă la finele acesei săptămâni, iar cei care-i vor pune pirostriile pe cap sunt nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristian Borcea.

Nasrin Ameri si Andrei Stefanescu fac nunta in acest weekend
Nasrin Ameri si Andrei Stefanescu fac nunta in acest weekend

Veteta TV își dorește o nuntă ca în povești

Astfel, prezentatoarea tv de la Antena Stars va spune cel mai important ”DA” din viața ei, peste doar câteva zile, când se va cununa cu iubitul său, după o relație de mai bine de 7 ani.

În plus, vedeta nu a ascuns, în urmă cu câteva luni, că-și dorește o nuntă ca-n povești și a așteptat ceva timp să poată avea parte de o petrecere pe măsură, în contextul restricțiilor cauzate de pandemie.

Vedeta TV spera să se cunune în această vară

”În funcţie de regulile privind pandemia, voi decide în câteva zile dacă voi spune marele ”DA” vara aceasta. Aştept vacanţa cu nerăbdare pentru a călători şi bineînţeles, un nou sezon estival Star Matinal”, mărturisea în urmă cu ceva timp Nasrin Ameri.

Ei bine, Nasrin și soțul ei sunt buni prieteni cu cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea, astfel că cei au cerut ca aceștia să le fie părinți spirituali de aici înainte. Astfel, vedeta tv și Valentina Pelinel, în mare secret, s-au ocupat împreună, de organizarea frumosului eveniment. Acestea au beneficiat, cu siguranță, și de ajutorul viitorului naș, dar și al viitorului ginerică.

Nasrin, cerută în căsătorie de Andrei Ștefănescu acum 3 ani

De asemenea, frumoasa prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena Stars a avut parte de surpriza vieții sale acum 3 ani, când iubitul ei a cerut-o în căsătorie, într-un mod cu totul inedit. Cu ajutorul lui Andrei Ştefănescu, iubitul brunetei a strâns la un loc toţi prietenii coumuni şi a pus la cale inedita cerere în căsătorie.

”Nu înţelegeam de ce trebuie să facem poze în frig, mi s-a rupt și rochia. Habar nu aveam că o să fiu cerută. Când m-am pus cu tine (n.r. Andrei Ştefănescu) pe bancă, am auzit melodia noastră şi atunci mi-am dat seama.

Nasrin este înconjurată de apropiați la momentele importante

Îmi place ca momentele importante să le împărtăşesc cu apropiaţii. Eu i-am spus că la cererea în căsătorie vreau să fie familia şi prietenii. Vă mulţumesc. Foarte emoționant”, a spus atunci Nasrin la ”Star Matinal de Weekend”.

Urmăriți Impact.ro și pe