Cristi Borcea se implică din nou la Dinamo. E oficial! Și fiul său e în proiect

Marian Cărăvan 27.05.2020, 10:28

Cristi Borcea și-a adus aminte de Dinamo. Fostul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare a făcut un gest la care fanii probabil că nu se așteptau.

Sub ce formă se implică din nou Cristi Borcea la Dinamo

Programul DDB inițiat de fanii dinamoviști atrage tot mai mulți susținători. Nu mică le-a fost mirarea suporterilor alb-roșii când un fost finanțator al lui Dinamo a devenit membru Elite în acest program. Cristi Borcea l-a mobilizat și pe fiul său, Patrick-Cristian (23 de ani) și astfel cei doi membri ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo. 6351 de membri cotizanți înregistra DDB miercuri, 27 mai, la ora 10. Printre aceștia, Cristi Borcea și fiul său, un băiat crescut în spiritul lui Dinamo. Un suporter înflăcărat al câinilor roșii, obișnuit să trăiască la maxim meciurile din mijlocul galeriei.

Cei doi se alătură unei liste impresionante de membri Elite, pe care se mai află Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. Numele celor înscriși în Programul DDB vor apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în viitorul sezon al Ligii 1.

Cristti Borcea și fiul său au devenit membri Elite în Programul DDB Sursa foto: GSP

Ce spune Cristi Borcea despre implicarea sa

„Este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”, a declarat Cristi Borcea. Totuși, surse din anturajul fostului acționar susțin că Borcea nu se va implica mai mult de atât la clubul din Ștefan cel Mare, informează GSP.

Între timp, sunt în toi negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță. Chiar suporterii și-au asumat preluarea clubului, anunțând că vor atrage alături nume investitori importanți.

„Acum intervenim pentru a salva încă o dată Dinamo, dacă nu există altă variantă. După ce preluăm noi clubul, poate să apară un investitor serios care să preia de la noi, ar prelua mai avantajos. În momentul acela vor fi investitori și oameni de afaceri importanți care vor intra alături de noi, oameni cunoscuți care prezintă foarte multă încredere”

Robert Thomas, membru DDB

Urmăriți Impact.ro și pe