Cristi Borcea, probleme cu Poliția. Ce sancțiune usturătoare a primit

Redacția IMPACT 07.06.2020, 13:38

Cristi Borcea are din nou, probleme cu Poliția. Fostul finanțator de la Dinamo și a fost aspru sancționat. Ce lege a încălcat acesta?

Borcea a încălcat legea. Ce sancțiune a primit

Cristi Borcea a rămas fără permisul de conducere noaptea trecută. Oamenii legii l-au amendat pe fostul patron al Dinamo pentru că a condus cu 103km/h în cartierul Pipera, din Capitală. Pentru încălcarea vitezei de două ori mai mult decât prevede legea, Cristi Borcea a primit o amendă 1.305 lei și s-a ales și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, scrie Gândul.

Deocamdată nu se cunosc mai multe motive referitoare la interesul deplasării fostului finanțator al „câinilor roșii”.

Suma este, de altfel, una infimă dacă e să ne raportăm la încasările fabuloase ale lui Cristi Borcea, în special cele din spatele gratiilor care au ajuns la 70 de milioane de euro, conform declarațiilor lui Dumitru Dragomir.
„Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta”, spunea Dumitru Dragomir în urmă cu mai bine de două săptămâni. Cristi Borcea și-a asigurat, așadar traiul, atât pentru el cât și pentru familia sa, formată acum din Valentina Pelinel și cele două gemene superbe care l-au așteptat cu sufletul la gură acasă. După cinci ani în care a fost încarcerat în închisoare, Cristi Borcea a reușit să ajungă acasă la soția lui, Valentina Pelinel și la cei trei copii. Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

Poliția Română a reținut joi, 778 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. În ultimele 24 de ore, Polișiștii și jandarmii a dat peste 268 de amenzi pentru nerespectarea mai multor restricții, cu valori de peste 150.000 de lei, arată datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe